Hoi, ik ben Margo. Ik denk, ik voel, ik vind dingen van dingen. En daar schrijf ik over.

Ik ben eigenaar van deze blog en full-time webdesigner bij een ICT bureau in Rotterdam. Ik design en bouw hier WordPress websites, ontwerp huisstijlen en ben een semi-pro op het gebied van CSS. Al zeg ik het zelf.

De naam hetismarg ‘bestaat’ al sinds 2009. Op het Grafisch Lyceum in Rotterdam had ik een leuk groepje vrienden waarvan er 1 altijd riep als ik binnenkwam: “Het is Marggg!” en toen Twitter hip werd in dat jaar, maakte ik mijn eerste account aan met de naam hetismarg. Dat werd ook m’n Instagramnaam en uiteindelijk ook m’n blog.

Af en toe is m’n hoofd te vol en hetismarg.nl is een plek waar ik het graag van me afschrijf. Dit kan dus echt van alles zijn: van mijn afval-journey tot aan beauty en curvy fashion, maar ook gewoon columns, dagboeken, recepten en alles wat er maar in me opkomt.

Afval journey?

Jazeker. Hoewel ik van m’n curves houd, wil ik wel graag een gezondere levensstijl hanteren dan ik voorheen had, en de laatste jaren staan dan ook in het teken van gezonde voeding, meer sporten en ja, afvallen. Momenteel staat de teller sinds de zomer van 2016 op -11 kilo en dit heb ik bereikt met Weight Watchers (niet gesponsord :)) Het is een struggle, voor velen herkenbaar, en daarom schrijf ik hier graag over. Maar hetismarg.nl is absoluut geen afvalblog, het is zoveel meer!

Fashion

Sinds oktober 2015 ben ik steeds meer me in fashionbloggen gaan verdiepen en tegenwoordig plaats ik wekelijks een outfit post. Soms zijn dit gesponsorde posts, bijvoorbeeld met kledingstukken of accessoires die ik heb ontvangen, maar vaak zijn het ook gewoon eigen outfits. Ik probeer hiermee vrouwen met curves te inspireren om er ook leuk uit te zijn en zelfvertrouwen te hebben.

Sinds een aantal maanden groeit mijn Instagram account explosief. Ik heb nu meer dan 3000 volgers en omdat ik ook veel internationale volgers heb, is mijn Instagram account in het Engels en te vinden op www.instagram.com/codecurvy. Hier heb ik begin dit jaar ook een Engelstalige blog aan gekoppeld: www.codecurvy.com. Hier plaats ik puur outfits en kan ik aan refereren op mijn Instagram en Lookbook, aangezien hier ook veel internationale fashionbloggers op te vinden zijn. 

Meer weten? Check alle artikelen, je leert me vanzelf kennen!

Hier kan je contact met me opnemen.

 

BesteBloggers
WIE IS MARG?

Hoi! Ik ben Margo, ik design websites en blog over mijn leven als curvy girl. Plussize fashion, gezonde recepten en allerlei persoonlijke verhalen passeren de revue. Is deze samenvatting niet genoeg? Klik dan hier!

ZOEKEN
@CODECURVY ON INSTA
RANDOM
Ad
Tuin algemeen

12 comments

 1. Northflix schreef:

  Ik ben dol op ‘Last Christmas’ van WHAM!
  Verder uiteraard veel eten!

 2. Kim schreef:

  Ohh ik ben ook zo dol op broodjes! In Duitsland eten we altijd al om 1 uur warm. En dan ook echt zwaar eten als eend, roulades en aardappelen. Ben ik niet gewend, maar het verbaast me hoeveel er dan al ingaat.
  Vanavond ga ik kerst nog met vriendinnen vieren en morgen komt er familie voor mijn moeders verjaardag. De drukte is hier nog niet helemaal voorbij!

 3. Sher schreef:

  Wat? Kerst voorbij? Neeeeee het is vierde kerstdag!

  1. Nesrin schreef:

   We gaan gewoon het hele jaar door 😉

 4. Nesrin schreef:

  Wat leuk dat jullie gingen sjoelen! Dit heb ik echt al heel lang niet meer gedaan. Moet lachen Sher’s comment 😉

 5. Sandra schreef:

  Wat grappig dat jullie altijd gaan sjoelen met kerst! Dat heb ik nog nooit voorbij zien komen eigenlijk, haha. Leuk dat het een soort van traditie is.
  Ik hou ook echt van brunchen. Al die lekkere broodjes en dingetjes, mmm. Alleen van die pastasalades zouden er bij mij ook niet in gaan hoor, als het nog wat vroeger is. Zo te lezen heb je in ieder geval een hele fijne kerst gehad en ben je goed verwend!!

 6. Manon schreef:

  Scrambled eggs, i love it ! <3

 7. Inge schreef:

  Sjoelen, jeetje dat heb ik al geen 100 jaar gedaan (kun je nagaan hoe oud ik ben 😉 ). Ik eh ga nog even denken hoe het liedje heet, ik weet het niet uit mijn hoofd :’)

 8. Mariska schreef:

  Ik houd soms wel meer van ontbijt of lunch dan van diner. Tot het dessert, haha. Leuk dat je zo’n fijne kerst hebt gehad :)!

 9. Ysanne schreef:

  Haha sjoelen, geniaal. Echt zoiets wat je nooit doet maar met Kerst prima kan. Beetje zoals foute kersttruien dragen en veel te veel alcohol drinken (ahum hahah). Leuk lijstje Mar!

 10. Jenn schreef:

  Klinkt als een gezellige kerst! Mijn favoriete liedje blijft toch last Christmas van wham!

 11. Karen schreef:

  Kerst gaat door tot 14 januari want dan ben ik jarig 😉 En ik geloof dat alle kerstliedjes mijn favoriete liedjes zijn 🙂 Al hou ik vooral heel erg van the Pogues.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyrights © 2017 hetismarg.nl