Hoi, ik ben Margo. Ik denk, ik voel, ik vind dingen van dingen. En daar schrijf ik over.

Ik ben eigenaar van deze blog en full-time webdesigner bij een ICT bureau in Rotterdam. Ik design en bouw hier WordPress websites, ontwerp huisstijlen en ben een semi-pro op het gebied van CSS. Al zeg ik het zelf.

De naam hetismarg ‘bestaat’ al sinds 2009. Op het Grafisch Lyceum in Rotterdam had ik een leuk groepje vrienden waarvan er 1 altijd riep als ik binnenkwam: “Het is Marggg!” en toen Twitter hip werd in dat jaar, maakte ik mijn eerste account aan met de naam hetismarg. Dat werd ook m’n Instagramnaam en uiteindelijk ook m’n blog.

Af en toe is m’n hoofd te vol en hetismarg.nl is een plek waar ik het graag van me afschrijf. Dit kan dus echt van alles zijn: van mijn afval-journey tot aan beauty en curvy fashion, maar ook gewoon columns, dagboeken, recepten en alles wat er maar in me opkomt.

Afval journey?

Jazeker. Hoewel ik van m’n curves houd, wil ik wel graag een gezondere levensstijl hanteren dan ik voorheen had, en de laatste jaren staan dan ook in het teken van gezonde voeding, meer sporten en ja, afvallen. Momenteel staat de teller sinds de zomer van 2016 op -11 kilo en dit heb ik bereikt met Weight Watchers (niet gesponsord :)) Het is een struggle, voor velen herkenbaar, en daarom schrijf ik hier graag over. Maar hetismarg.nl is absoluut geen afvalblog, het is zoveel meer!

Fashion

Sinds oktober 2015 ben ik steeds meer me in fashionbloggen gaan verdiepen en tegenwoordig plaats ik wekelijks een outfit post. Soms zijn dit gesponsorde posts, bijvoorbeeld met kledingstukken of accessoires die ik heb ontvangen, maar vaak zijn het ook gewoon eigen outfits. Ik probeer hiermee vrouwen met curves te inspireren om er ook leuk uit te zijn en zelfvertrouwen te hebben.

Sinds een aantal maanden groeit mijn Instagram account explosief. Ik heb nu meer dan 3000 volgers en omdat ik ook veel internationale volgers heb, is mijn Instagram account in het Engels en te vinden op www.instagram.com/codecurvy. Hier heb ik begin dit jaar ook een Engelstalige blog aan gekoppeld: www.codecurvy.com. Hier plaats ik puur outfits en kan ik aan refereren op mijn Instagram en Lookbook, aangezien hier ook veel internationale fashionbloggers op te vinden zijn. 

Meer weten? Check alle artikelen, je leert me vanzelf kennen!

Hier kan je contact met me opnemen.

 

BesteBloggers
WIE IS MARG?

Hoi! Ik ben Margo, ik design websites en blog over mijn leven als curvy girl. Plussize fashion, gezonde recepten en allerlei persoonlijke verhalen passeren de revue. Is deze samenvatting niet genoeg? Klik dan hier!

Follow

ZOEKEN
@CODECURVY ON INSTA
Nieuwsbrief ontvangen?
RANDOM
Ad
Tuin algemeen

16 comments

 1. Sandra schreef:

  Ohyeah, nog een groente-lover. Haha. Wat goed dat je zo veel groente eet! En die stomme salades van de AH die veranderd zijn. N i e t leuk! Maar ehm, ik herken mezelf hier wel in, ik dat vele groente eten. Ik eet ‘s avonds zo 700 gram groente weg (ja, serieus, het is echt niet normaal xD) en dan eet ik over de hele dag verspreid nog snacktomaatjes, komkommer en rauwe paprika en wortel. Ik vind het gewoon ontzettend lekker… Én gezond!

  1. Margo schreef:

   Misschien niet normaal, maar wel supergoed 😀 van groente kan je nooit genoeg eten toch? Lekker gezond enzo 😉

 2. marieke schreef:

  Van groente ga je lekker poepen HAHA ??

  1. Margo schreef:

   Ja probeer het eens 😉

 3. Ysanne schreef:

  Ik vind dit dus écht een fijn stukje om te lezen. Waarom, nouja omdat ik dus ook meer groente ben aan het eten sinds ik besloten heb gluten-vrij te eten deze maand. Bevalt me tot nu toe heeel goed (al ben ik bang dat het in NY anders wordt, alhoewel ze daar natuurlijk weer 100 opties hebben wat betreft eten). Dus ja, ik had dit net even nodig 😀

  1. Margo schreef:

   Haha ja, mijn ervaring met NY was heul veul vet voer 😉 ook fruitsalades druipen weer van het siroop. Maar goed, dat is maar even toch? Wel flinke salad bars enzo! Op de 1 of andere manier vullen groentes echt heel goed he? Scheelt vast als je glutenvrij eet!

 4. Mariëllen schreef:

  Wat een fijn artikel, ik probeer ook veel groente te eten en ook fruit. Snoepen doe ik niet veel, maar snacken pffff zo moeilijk om niet te doen!

  1. Margo schreef:

   Moeilijk he? Het gaat vast niet elke dag even goed maar zolang je je ervan bewust bent, zal je het toch sneller wel eten! Goed bezig!

 5. Fleur Sophia schreef:

  Wat een interessant en goed geschreven artikel! Liefs!

  http://www.fleursophia.com

 6. Jorinde schreef:

  Fijn artikel Margo! Moet altijd zo lachen om de humor die je er weer in propt! Het is zo herkenbaar en ik vind het zo knap dat je zo goed bezig bent! Ik merk dat je van gezond eten zeker meer energie krijgt, maar heb helaas nog veel zwakke momenten! ‘s Ochtends zit je vol goede ideeën en puntje bij paaltje (20.30u bij de koffie) snaai je weer een stuk chocola mee. Weer een dag verprutst, terwijl je ‘die mensen’ nog eens hoort echo’n in je hoofd: “Elk pondje gaat door het mondje!” Jahaa, stop die komkommer maar in .. Je raadt al wat voor dag het was, haha! Morgen weer een dag. Zal je groente tips in m’n hoofd prenten!

  1. Margo schreef:

   Haha, thanks Jorrie! Same to you, in deze comment alleen al 😉 maar misschien een ongewenste tip: als je ‘s avonds bij het eten meer groente eet, is die neiging om die chocola te pakken niet meer aanwezig. En je verprutst trouwens heus niet meteen je hele dag als je het wel doet hoor! Ligt wel aan de hoeveelheid natuurlijk 😉 En inderdaad, morgen weer een nieuwe kans toch?
   LIEF dat je m’n blog nog steeds bezoekt trouwens <3

 7. Saskia schreef:

  Heel goed! Wij eten ook zoveel mogelijk verse groente. En een paprika als snack vind ik erg lekker!

 8. Kelly schreef:

  Ik vind groente heel erg lekker én ik voeg soms ook wel eens wat extra gekleurde groente toe, omdat het er dan nog lekkerder uitziet haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyrights © 2017 hetismarg.nl