Hoi, ik ben Margo. Ik denk, ik voel, ik vind dingen van dingen. En daar schrijf ik over.

Ik ben eigenaar van deze blog en full-time webdesigner bij een ICT bureau in Rotterdam. Ik design en bouw hier WordPress websites, ontwerp huisstijlen en ben een semi-pro op het gebied van CSS. Al zeg ik het zelf.

De naam hetismarg ‘bestaat’ al sinds 2009. Op het Grafisch Lyceum in Rotterdam had ik een leuk groepje vrienden waarvan er 1 altijd riep als ik binnenkwam: “Het is Marggg!” en toen Twitter hip werd in dat jaar, maakte ik mijn eerste account aan met de naam hetismarg. Dat werd ook m’n Instagramnaam en uiteindelijk ook m’n blog.

Af en toe is m’n hoofd te vol en hetismarg.nl is een plek waar ik het graag van me afschrijf. Dit kan dus echt van alles zijn: van mijn afval-journey tot aan beauty en curvy fashion, maar ook gewoon columns, dagboeken, recepten en alles wat er maar in me opkomt.

Afval journey?

Jazeker. Hoewel ik van m’n curves houd, wil ik wel graag een gezondere levensstijl hanteren dan ik voorheen had, en de laatste jaren staan dan ook in het teken van gezonde voeding, meer sporten en ja, afvallen. Momenteel staat de teller sinds de zomer van 2016 op -11 kilo en dit heb ik bereikt met Weight Watchers (niet gesponsord :)) Het is een struggle, voor velen herkenbaar, en daarom schrijf ik hier graag over. Maar hetismarg.nl is absoluut geen afvalblog, het is zoveel meer!

Fashion

Sinds oktober 2015 ben ik steeds meer me in fashionbloggen gaan verdiepen en tegenwoordig plaats ik wekelijks een outfit post. Soms zijn dit gesponsorde posts, bijvoorbeeld met kledingstukken of accessoires die ik heb ontvangen, maar vaak zijn het ook gewoon eigen outfits. Ik probeer hiermee vrouwen met curves te inspireren om er ook leuk uit te zijn en zelfvertrouwen te hebben.

Sinds een aantal maanden groeit mijn Instagram account explosief. Ik heb nu meer dan 3000 volgers en omdat ik ook veel internationale volgers heb, is mijn Instagram account in het Engels en te vinden op www.instagram.com/codecurvy. Hier heb ik begin dit jaar ook een Engelstalige blog aan gekoppeld: www.codecurvy.com. Hier plaats ik puur outfits en kan ik aan refereren op mijn Instagram en Lookbook, aangezien hier ook veel internationale fashionbloggers op te vinden zijn. 

Meer weten? Check alle artikelen, je leert me vanzelf kennen!

Hier kan je contact met me opnemen.

 

BesteBloggers
WIE IS MARG?

Hoi! Ik ben Margo, ik design websites en blog over mijn leven als curvy girl. Plussize fashion, gezonde recepten en allerlei persoonlijke verhalen passeren de revue. Is deze samenvatting niet genoeg? Klik dan hier!

Follow

ZOEKEN
@CODECURVY ON INSTA
Nieuwsbrief ontvangen?
Ad
Tuin algemeen

15 comments

 1. Myrthe schreef:

  Nu ben ik wel benieuwd hoe het met de muis is afgelopen! Maar ja daar gaat het natuurlijk even niet om, want ach gossie, wat een cutie is Poes! Ik kan me helemaal voorstellen dat jullie verkocht zijn! 🙂 Doe hem maar de groetjes van me 😉

  1. Margo schreef:

   Haha, scherp van je! De muis is niet gevangen maar heeft zich niet meer laten zien. Hij zal de poes wel hebben opgemerkt 😉
   Groetjes terug 😀

 2. kim schreef:

  Ahhh ja ik zag het op Snapchat en Instagram en Twitter (haaaha) al! Wat een schatje is het ook!

 3. Dina schreef:

  Het is zo’n dotje. <3

 4. Hennie schreef:

  Gefeliciteerd! Heel veel geluk samen!

  Ik ben niet zo van de huisdieren. Maar dat zeg ik maar niet meer hardop. Ik heb ooit eens “IEUW!” gezegd als commentaar op een blog waar door een extreme dierenliefhebster tot in detail werd beschreven hoe ze opgedroogde poep bij de bips van haar konijn verwijderde. Nou. Dat heeft me doodsbedreigingen opgeleverd.

  Maar Poes is lief en die foto op haar ruggetje is echt too cute!

 5. NailTalk schreef:

  Ahhhw die foto dat ze op d’r rug ligt! Zo ontzettend lief <3

  1. Margo schreef:

   Jaaa das m’n lievelings! Zo schattig als ze dat doet!

 6. Ysanne schreef:

  Aaah Margo wat doe je me aan, ze is zó schattig. Ik vind Poes trouwens een hele leuke naam, lekker to the point. Ze heeft echt een uber cute snoetje, ik wil er ook een.

  1. Margo schreef:

   Marktplaats is je beste vriend Ys! Gewoon zoeken en je vriend overladen met foto’s – werkt altijd.

 7. Saar schreef:

  Zo te lezen zijn jullie helemaal verliefd en dat is ook heel logisch! Wat een schatje!

 8. Kaylee Roxanne schreef:

  Ahh ik vind Poes leuk! Ik hou niet echt van katten maar Poes is wel een schatje volgens mij. En wat een geweldig verhaal over hoe jullie haar gekregen hebben. Dat zijn nog eens leuke acties! Leuk en grappig artikel Margo 😉

  1. Margo schreef:

   Poes is zeker een schatje 😀 lekker impulsief he? 😉

 9. Mariska schreef:

  Ja ik heb Poes al voorbij zien komen op Snapchat, leuk! 😀

 10. Petra schreef:

  ohhhh, poes is zo schattig …wij hebben zelf ook een paar poezen en het is echt genieten met de ” engeltjes”….heerlijk, zo blij en gezellig ze soms zijn….Ik scrol gauw weg, want ik ben aan het smelten en voor ik het weet, zit ik dadelijk ook weer te zoeken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyrights © 2017 hetismarg.nl