Selecteer een pagina

Over Marg

Hoi, ik ben Margo. Ik denk, ik voel, ik vind dingen van dingen. En daar schrijf ik over.

Ik ben eigenaar van deze blog en full-time webdesigner bij een ICT bureau in Rotterdam. Ik design en bouw hier WordPress websites, ontwerp huisstijlen en ben een semi-pro op het gebied van CSS. Al zeg ik het zelf.

De naam hetismarg ‘bestaat’ al sinds 2009. Op het Grafisch Lyceum in Rotterdam had ik een leuk groepje vrienden waarvan er 1 altijd riep als ik binnenkwam: “Het is Marggg!” en toen Twitter hip werd in dat jaar, maakte ik mijn eerste account aan met de naam hetismarg. Dat werd ook m’n Instagramnaam en uiteindelijk ook m’n blog.

Af en toe is m’n hoofd te vol en hetismarg.nl is een plek waar ik het graag van me afschrijf. Dit kan dus echt van alles zijn: van beauty en curvy fashion, stukken over hotspots in m’n favoriete stad Rotterdam, maar ook gewoon columns, dagboeken, recepten en alles wat er maar in me opkomt.

 

Fashion

Sinds oktober 2015 ben ik steeds meer me in fashionbloggen gaan verdiepen en tegenwoordig plaats ik wekelijks een outfit post. Soms zijn dit gesponsorde posts, bijvoorbeeld met kledingstukken of accessoires die ik heb ontvangen, maar vaak zijn het ook gewoon eigen outfits. Ik probeer hiermee vrouwen met curves te inspireren om er ook leuk uit te zijn en zelfvertrouwen te hebben.

Sinds een aantal maanden groeit mijn Instagram account explosief. Ik heb nu meer dan 3680 volgers: www.instagram.com/itismarg

Meer weten? Check alle artikelen, je leert me vanzelf kennen!