Disclaimer

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Disclaimer

Alle content op deze website (www.hetismarg.nl) is geschreven voor mij, Margo.

De content (tekst en foto’s) is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden gekopieerd, mits hier schriftelijk (uitsluitend via e-mail) toestemming voor is gegeven. Enige andere toezegging is niet rechtsgeldig. Foto’s die niet door mij zijn gemaakt maar wel zijn gebruikt, zijn altijd free-to-use foto’s waarbij de bron wordt vermeld. Foto’s van mij mogen niet op andere websites worden gebruikt. Ik ben niet aansprakelijk voor enige geleden schade door de content op deze website.

Dit is een persoonlijke website. Hier vind je mijn ervaringen en mijn meningen, die niet bedoeld zijn om mensen te beledigen en/of te discrimineren. Ik ben niet aansprakelijk voor reacties van anderen onder de blogs. Teksten waarin extreem wordt gescholden of een extreme mening wordt verkondigd, mogen door mij worden verwijderd. Ik ben vrij om te kiezen welke reacties ik toe laat op mijn website.

Mocht je nog vragen hebben over mij of de website, kan je altijd contact opnemen via het contactformulier en anders een tweetje sturen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1504602925648{border-bottom-width: 3px !important;background-color: #0a0a0a !important;border-bottom-color: rgba(237,186,199,0.95) !important;border-bottom-style: solid !important;}”][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Ik ben Margo. Ik ben een 29-jarige blogger uit Rotterdam en overdag ben ik werkzaam als webdesigner. ‘s Avonds blog ik, sport ik, maak ik foto’s en kijk ik series. Niet allemaal tegelijk, maar wel in een willekeurige volgorde 😉 In oktober 2015 ontdekte ik hoe leuk fashionbloggen eigenlijk is en langzaam transformeerde mijn lifeblog naar een fashionblog. Wekelijks plaats ik op hetismarg outfits om jou te inspireren. Tussendoor schrijf ik columns, pen ik recepten neer en review ik de mooiste beautyproducten.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_wp_custommenu nav_menu=”17″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]