Alle content op deze website (www.hetismarg.nl) is geschreven voor mij, Margo.

De content (tekst en foto’s) is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden gekopieerd, mits hier schriftelijk (uitsluitend via e-mail) toestemming voor is gegeven. Enige andere toezegging is niet rechtsgeldig. Foto’s die niet door mij zijn gemaakt maar wel zijn gebruikt, zijn altijd free-to-use foto’s waarbij de bron wordt vermeld. Foto’s van mij mogen niet op andere websites worden gebruikt. Ik ben niet aansprakelijk voor enige geleden schade door de content op deze website.

Dit is een persoonlijke website. Hier vind je mijn ervaringen en mijn meningen, die niet bedoeld zijn om mensen te beledigen en/of te discrimineren. Ik ben niet aansprakelijk voor reacties van anderen onder de blogs. Teksten waarin extreem wordt gescholden of een extreme mening wordt verkondigd, mogen door mij worden verwijderd. Ik ben vrij om te kiezen welke reacties ik toe laat op mijn website.

Mocht je nog vragen hebben over mij of de website, kan je altijd contact opnemen via het contactformulier en anders een tweetje sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyrights © 2017 hetismarg.nl