Selecteer een pagina

OOTD | Au naturel

02 oktober 2020

Er is een hele nieuwe wereld voor me opengegaan qua fashion nu ik zwanger ben. Ik vind heel veel zwangerschapsmode saai. Veel degelijkheid en niks vernieuwends. Ik wil gewoon mezelf blijven tijdens de zwangerschap qua outfits, en juist het shoppen buiten de maternity-collecties om draagt hieraan bij. Gewoon een maatje groter, en bepaalde modellen doen het altijd goed. Terwijl ik dit schrijf trappelt de baby bevestigend 🙂

In eerste instantie stortte ik me vol op alle maternity collecties. Ik wilde deze ervaring ten volste benutten, haha! Echter kreeg ik steeds vaker de tip om gewoon regulier te shoppen. Zo kon je nog lekker meegaan met de trends, en met een leuk ceintuurtje of taille riempje maak je een normaal jurkje al snel zwangerschapsproof. Want ik wil natuurlijk wel die bump showen he, dat snap je smile

Autumn au naturel

Vaak stel ik een outfit samen rondom 1 item. Dit keer was mijn nieuwe handtas van Isabel Bernard het hoofditem. Ik doe altijd wat inspiratie op op Instagram en Pinterest en besloot hem te combineren in een ‘natural look’.

Ik ben gek op naturel outfits, ook al is het vaak aan mij niet besteed. Het ceintuurtje van deze overhemdjurk was al vrij kort na deze fotoshoot alweer bevlekt met iets ondefinieerbaars. Knap! In combinatie met deze beige cityjas had ik de naturelle look al goed voor elkaar. De legging en de boots breken de boel een beetje. Ik zou wel m’n blote benen willen tonen, om de echte beige toon te krijgen, maar zoals je kon zien was het niet het weer ernaar 😛

Outfit details

Goed, let’s talk details! De tas is van echt kalfsleer en heeft die heerlijke nieuwe tassengeur. Het is een sjieke, subtiele tas met een klein goud merknaampje erop. Geen gespen, geen ritsen: heel rustig en hij sluit met een magnetisch klepje. Hoe handig! Zo kan er ook weinig kapot gaan. Er zit uiteraard ook een langer hengsel bij zodat je er ook een schoudertas van kan maken.

De witte overhemdjurk is van rib en komt uit de reguliere H&M collectie. Lekker warm! Ik draag hem in maat XL en hij valt best groot: zelfs met de bump had ik prima maat L kunnen dragen. Hij heeft vooral wijde mouwen je moet hem vooral niet dragen als je iets charmants zoekt 😉 maar hij is wel comfi!

De jas is van MS Mode. Ja, ook geen zwangerschapsjas. Ik draag maat 48, een maat groter dan dat ik normaal van jas draag. Zeker ook minder flatteus, dat klopt. Maar ik laat hem openhangen en combineer met een grote sjaal, en de buik mag er tussenuit piepen. Sinds ik met de auto naar kantoor ga, en niet meer met de fiets (en nu ook meer thuis zit ivm corona) hoef ik de jas ook niet dicht voor die 2 stappen lopen naar de auto 😉

De preggo legging is van Lidl (hier leef ik nu in) en de biker boots van van Haren! 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Brandfield.

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...