Selecteer een pagina

Feeling festive? The Body Shop special editions

30 oktober 2020

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de heerlijke Winter Jasmine lijn & wat andere kerstige bodybutters!

Feestelijk smeren

De warme wintergeuren van The Body Shop zijn altijd favoriet hier in huis. Vanilla Pumpkin was al 1 van de toppers in de badkamer, maar eerder heb ik ook wel eens een warme vanille geur met kaneel gehad en dat maakte het elke avond een feestje om je in te smeren! Het geeft een extra dimensie aan je avond, als de wind rond het huis waait en de regen tegen de ramen klettert, om je dan lekker in te smeren met een volle bodybutter met een romantische kerstgeur.

De bodybutters hebben altijd een rijke textuur die mijn droge armen en benen altijd goed voeden. Dit jaar is hebben we Winter Jasmine, Warm Vanilla en Festive Berry. Winter Jasmine heeft een fris-bloemige geur zonder dat hij te zwaar wordt, en bevat Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana en Community Fair Trade-sesamolie uit Nicaragua. Ik ben gek op sheaboter! Dat doet m’n huid altijd zoveel goeds.

Warm Vanilla bevat dezelfde heerlijke ingredienten, maar is nog eens extra verrijkt met vanille-extract uit Madagaskar. Wederom is deze boter mijn lievelings dit jaar! Festive Berry heeft ook de eerder genoemde ingredienten + cranberryolie die voor de zoete geur zorgt. Een heerlijke kerstgeur!

Alle butters kosten 16 euro en zijn volledig vegan. Je doet heel de winter met 1 bodybutter!

The Body Shop Winter Jasmine

Maar naast deze butters is de nieuwe Winter Jasmine geur ook verkrijgbaar in een zachte, zeer snel intrekbare body yogurt. Ik gebruik de yogurts altijd liever in de zomer, omdat zij niet voor zo’n plaklaagje zorgen (dat doet het zweet al genoeg in de zomer ;)) maar mocht je een dag-smeerder zijn, kan je juist de yogurt ‘s ochtends opsmeren voor je je aankleedt. Je kan hem ook opsmeren als je net uit de douche komt en je huid nog vochtig is, hij trekt dan evengoed snel in! Deze special edition kost 10 euro.

Ook heb ik mijn cooling cucumber-douchegel van The Body Shop nu vervangen voor een andere warme winterse geur, en dat is de douchegel uit de Winter Jasmine lijn. Ik pas graag mijn geuren aan aan het seizoen, en komkommer met dit weertype vind ik gewoon niet matchen. De geur blijft lekker hangen op je huid, maar niet te intens: echt een perfecte blend. De douchegel kost 7 euro.

Shop alle heerlijke wintergeuren in de shop van The Body Shop.

Ik heb deze producten ontvangen ter review.

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...