Selecteer een pagina

NEW IN | Schmidts natuurlijke verzorging

01 augustus 2020

Vorig jaar kwam ik via een influencer agency voor het eerst in contact met Schmidts. Schmidts is een natuurlijk merk, wat zijn oorsprong vind in Amerika. Op dit moment zijn Schmidt’s Naturals op planten en mineralen gebaseerde persoonlijke verzorgingsproducten verkrijgbaar over de hele wereld. En dus ook in Nederland! 

Vorig jaar testte ik de Charcoal & Magnesium deodorant. Dit was een grijze deodorant stick met een fris geurtje. Als je m’n blog een beetje volgt, weet je dat ik niet van deo-geuren die je de hele dag ruikt houdt 😀 Maar deze bleef je gelukkig niet ruiken en beschermde goed tegen nare geurtjes de rest van de dag. Het enige wat ik niet prettig vond, was dat het m’n oksels niet droog hield. Dit heb ik al vaker ervaren met natuurlijke deodorants, en ik begreep ook goed waarom. Dus ik koos er voor om om relaxte dagen deze deodorant te gebruiken, en op drukke, warme zomerdagen een andere deodorant.

Inmiddels is deze vegan deodorant op en ik had een superleuk nieuw pakketje van Schmidts mogen ontvangen met onder andere een nieuwe deodorant, maar ook wat andere producten! 

Coconut Pineapple deodorant

Deze deo stick is perfect voor de gevoelige huid. Ik vind dit een hele fijne zomerse geur, ik kan kokosnoot in beautyproducten steeds beter waarderen! Deze werkt exact zo als ik hierboven omschreef: geurt goed, gaat nare zweetluchtjes tegen maar houdt de oksel niet droog. Desondanks vind ik dit een hele fijne deo op rustige, minder hete dagen 🙂

Shop de natuurlijke deo hier!

Coconut + lime tandpasta

Ik heb het heel lang uitgesteld om deze uit te testen, haha! Ik vind een tandpasta zonder mintsmaakje maar gek. Maar dit is verrassend lekker! Een tropisch feestje in je mond. Op de verpakking staat wel dat er een ondertoon van koele munt in zit, maar ik proef vooral lekkere zoete lime. Het maakt je tanden goed schoon zonder dat het schuimt, dus dat is even wennen: maar het doet niks af aan de kwaliteit!

Activated Charcoal soap

Dit is een zwart zeepje, blijft altijd gek! Maar hij ruikt heerlijk fris en droogt je lichaam en handen niet uit. Als je hem gebruikt als handzeep is dit ideaal, zeker in deze tijden waarin we veel onze handen wassen en vervolgens ook nog eens ontsmetten met uitdrogende alcohol. Ik heb deze zeep in de badkamer staan in een bijpassend zwart zeepbakje, zodat ik geen vlekken krijg op het badkamermeubel. Je kan hem ook gebruiken als lichaamszeep, er zit een klein exfolieertje in van bamboe.

Naast deze zwarte zeep ontving ik ook de normale Rose & Vanilla variant. Een heerlijk zoet geurend zeepje, met een poederige ondertoon van vanille.

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...