Selecteer een pagina

NEW | The Body Shop Coconut bronzers for body & face

12 juni 2020

Hoewel ik me vroeger zeker uitgebreid heb gelaafd aan zon zonder een factor, inclusief de beruchte zonnebanken, ga ik tegenwoordig een stuk bewuster om met hoeveel zon mijn huid mag raken. Wekenlang zonnen op een bedje in Turkije is er niet meer bij, zeker dit jaar niet 😉 En Playa del Achtertuin is ook heerlijk, toch wil ik niet al teveel zon pakken want we weten allemaal dat dit de huid goed kan beschadigen.

Maar ik ben ook dol op een mooi gebronsd kleurtje. Het staat zomerser, frisser en ik zie er ook gezonder uit dan met mijn eigen bleke teint. Ik ben nog maar 1,5 jaar bekend met de zelfbruiners (als in, dat ik het ook echt gebruik) dus ik greep eigenlijk altijd naar Bondi Sands. Maar nu heeft The Body Shop ook fijne bronzers in het assortiment en ik testte ze uit!

Coconut Bronze tanning lotion

Er zijn 2 vloeibare bronzers bijgekomen dit jaar: de Coconut Bronze Gradual Tan Lotion en de Coconut Bronze Glowing Wash-Off Tan. De Gradual Tan Lotion bouw je in laagjes op: als je het elke dag in je huid masseert, krijg je vanzelf een egale stralende bronze teint. Dan moet je wel een trouwe smeerder zijn, en niet iedereen is dat haha! De Wash-Off tan werkt wat intenser: je smeert het op, de kleur is gelijk zichtbaar en in de avond kan je het afwassen. Hij werkt tegelijkertijd hydraterend en verfrissend. Uiteraard hangt er een zomers kokosnoot geurtje aan de lotions!

Op mijn arm zie je de donkere druppel, dat is de Wash-off tan. Die is een stuk intenser qua kleur! De Gradual Tan Lotion is lichter.

Coconut Bronze powders

De bronzing lotions zijn beide geschikt voor lichaam en gezicht, maar speciaal voor het gezicht heeft The Body Shop ook nog 2 powders uitgebracht. De Coconut Bronze Glow Powder is een highlighter en bronzer in 1. Hij geeft je een mooie gekleurde teint en een fijne shimmer.

De Coconut Bronze Matte Bronzing Powder geeft je juist een matte finish, dit heeft zeker mijn favoriet. Vroeger had ik ook altijd een matte bronzer. Super fijn ook om te contouren!

 

Er zit een poederdonsje bij waarmee je de poeder kan aanbrengen maar wees gewaarschuwd: hij is echt súper gepigmenteerd en binnen no time heb je een dikke laag kleur haha. Ik vond hem erg intens! Een luchtige kwast is naar mijn idee beter.

Zelfbruin-tips

  • Eerst even lekker scrubben! Je huid moet vrij zijn van dode huidcellen.
  • Zorg voor een gehydrateerde huid. Ga je zaterdagochtend bruinen? Smeer dan vrijdagavond je benen in met een hydraterende butter of yogurt.
  • Gebruik een goede handschoen. Mijn ervaring heeft geleerd dat bronzen met je handen nooit mooi egaal wordt. 
  • Zorg ervoor dat je de bruiner goed laat drogen voor je kleding aantrekt. De meeste bruiners beloven niet af te geven, maar vaak gebeurt dit wel. Geef het dus de tijd!

Ik heb deze producten van The Body Shop gekregen. 

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...