Selecteer een pagina

The Body Shop Bath Blends

08 mei 2020

Je ziet me vast weleens in bad gaan op Instastories 😉 Niet helemaal natuurlijk hey, alleen m’n tenen ondergedompeld in een zijdezacht sopje, met op de achtergrond een iPad of laptop met m’n favo serie. Ook mijn vriend is een fervent bad-ganger en badschuim en badzout gaat er bij ons dan ook als een razende doorheen. Mijn lievelingswinkel heeft gelukkig wat nieuws in hun assortiment: The Body Shop heeft Bath Blends uitgebracht! Heerlijk fruitig, fluweelzacht badschuim met de geur van peer, banaan, mango of rood fruit. Plonsen maar!

Bath Blends

The Body Shop heeft voor deze zachte badschuim allerlei fruit en groente gecombineerd die vol zitten met antioxidanten. Vaak zitten er in badschuim- en olie allerlei producten die je huid uitdrogen. We kennen ze inmiddels allemaal wel! En een heet bad draagt ook niet bij aan het hydrateren van je huid. Hoe gek het ook klinkt: je ligt in een bad met water, maar je droogt uit 😉 

Gelukkig niet met deze bath blends: een droge huid komt heerlijk gehydrateerd uit bad.

Banana Bath Blends

De zoete, maar subtiele geur van banaan vult je badkamer wanneer je dit flesje opent. Verrijkt met kokosolie, avocado-olie en bananenpuree gemaakt van bananen die niet kunnen worden verkocht voor consumptie omdat ze de ‘verkeerde’ vorm hebben. Hier hou ik altijd zo van bij The Body Shop! No waste. En die aanhalingstekens verklaren stiekem dat ze het onzin vinden. Ik ook!

Mango Bath Blend

Mijn favoriet, tot nu toe! De mango variant is verrijkt met passievrucht, wortelextract en mangopitolie gemaakt van mango’s die niet kunnen worden verkocht voor consumptie. Het is een heerlijke zoete geur, maar niet té. Het bad kleurt oranje en je waant je op een tropisch eiland met een cocktail in je hand. Maar dan met een kop thee in bad 😉

Leuk feitje: je kan ook met de bath blends douchen!

Pear Bath Blend

Ik ben dol op peren en deze fijne blend is dan ook m’n lievelings onder de douche momenteel.

Hij is verrijkt met biologische Community Fair Trade-aloë vera uit Mexico en knobbelige peren die niet kunnen worden verkocht voor consumptie. Aloë vera staat erom bekend dat ze een gevoelige huid kalmeert. Heb je wel eens pure aloë vera op een brandwondje gesmeerd? Geneest als een trein!

De Bath Blends kosten € 9,00 per stuk en je shopt ze uiteraard op www.thebodyshop.com.

Ik heb deze producten gekregen ter review.

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...