Jarenlang was ik een badpaklady, totdat ik vorig jaar via mijn blog in aanraking kwam met een webshop die super comfortabele bikini’s verkocht die exact aan mijn eisen voldeden. Ik werd benaderd door een Chinese webshop die graag wilde dat ik hun bikini’s showde. Hoewel ik er vorig jaar nog een beetje huiverig tegenover stond en ik hier maximaal 1 post aan wijdde, heb ik dat deze zomer helemaal overboord gegooid en de laatste 3 weken zijn er al diverse bikini posts van mij op de gram verschenen.Β Deze blogpost is geen onderdeel van de samenwerking, maar de items heb ik wel gekregen.

Wat ik zo fijn vind aan deze bikini’s, is dat ze vrijwel allemaal hoge broekjes hebben. Ik heb nu eenmaal een buik en ik vind het niet erg om hem te showen, maar wel een beetje bedekt graag, want ik vind hem ook weer niet zo mooi dat heel de wereld hem mag zien πŸ˜‰

Ik kies bewust bikini’s met hoge broekjes en een top die mijn borsten niet per se accentueert, maar ze juist een beetje verhullen met een zwierig stukje stof of gehaakt topje.Β 

De webshop is www.dresslily.com. Kijk even verder dan de vreselijke Halloween jurken die ze af en toe hebben en zoek de leuke secties op voor curvy en plussize vrouwen.Β 

Deze heeft een fijn hoog geel broekje en de top isΒ to die for!Β Ja, slecht voor de tan lines πŸ˜‰ Maar dat gehaakte is zo cute! Ik houd van een zonnebloemprint en ik vind het nog leuker dat hij taps toe naar beneden waaiert. Echt een top top!Β cool

Dit is zo’n bijzonder badpak! Sowieso is het middenstuk gehaakt en zit er aan de binnenkant een broekje en een bh aan vastgenaaid. Je bent bedekt maar toch ook weer niet! En met het losse rokje kan je er nog een andere draai aan geven. Hij valt wel een tikkie krap dus als je hem bestelt, size up a bit.

Panters, felle bloemen, tropische bladeren en roze: hallo ik ben verkocht! Het schattige broekje met wat volants verhult mooi hetgene wat ik wil verhullen πŸ˜‰ en de top met off-the-shoulder mouwen vind ik ook zo heerlijk zwierig. I love them!