Selecteer een pagina

XS REVIEW | De Beautypillow

18 februari 2020

Ik ben altijd nieuwsgierig naar producten of maniertjes die m’n haar meer laten glanzen, of die zorgen voor minder rimpeltjes en een rustige huid. Dit is vast niks nieuws voor jullie!

Ik kreeg een satijnen kussensloop van Beautypillow opgestuurd en ik ben er gelijk op gaan slapen, want ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Was dit echt zo’n geweldig ding?

Satijn straalt voor mij wel echt luxe uit. Satijnen pyjama’s en jurkjes vind ik altijd enorm chic. Ja, zelfs pyjama’s 😉 Ik kreeg een knalroze kussensloop (love it) waarbij m’n katoenen IKEA dekbedhoes karig afstak, haha! Ik was wel een beetje bang dat ik het heel warm zou vinden en extra zou gaan zweten.

De voordelen van een satijnen kussensloop

 • Zorgt voor een gladde huid
 • Voorkomt slaapvouwen
 • Verfijnt rimpeltjes
 • Bestrijdt onzuiverheden
 • Kalmeert een vurige huid
 • Het haar blijft beter in model
 • Voorkomt gespleten haarpunten
 • Geen klitten en pluis meer
 • Vermindert vet haar
 • Intensievere werking van huid- en haarproducten
 • Behoud van haar- en wimperextensions
 • Mooier resultaat van PMU-behandelingen
 • Werkt verkoelend
 • Is anti-allergeen tegen huisstofmijt

Ik was vooral geïnteresseerd in wat het voor mijn huid zou doen: ik was m’n haar iedere dag in verband met m’n hoofdhuidproblemen, dus of m’n haar in model zou zitten zou ik helaas niet ervaren. Ook vond ik het mooiere resultaat van PMU-behandelingen grappig: ik had net een PMU behandeling erop zitten, echter was ik al wel 2 weken op weg ermee en waren m’n wenkies wel aan het helen.

Het kussensloop is dicht geweven – dit zorgt ervoor dat het vocht wordt behouden in je huid én je haar. Katoen zorgt er juist voor dat vocht geabsorbeerd wordt, wist je dat? Ook neemt het dus niet je verzorgingsproducten zoals haarserum of gezichtscrème op. Het satijn is super glad waardoor je huid en haar eroverheen glijden, en hierdoor zou je minder klitten moeten krijgen en een gladdere huid.

Wat vond ik van het kussen?

Ik moest enorm wennen aan het gladde gevoel. Ik slaap al m’n hele leven op katoen / katoensatijn en dan is dit wel opeens anders op je wangen. Maar na een paar nachten vond ik het gewoon lekker. Ik had na de eerste nacht opeens 2 puistjes op m’n wang. Ik gooide het maar op toeval! Na een paar nachten ervoer ik de voordelen van de Beautypillow: ik vond het heerlijk koel op m’n wangen en ik merkte inderdaad dat ik een gladdere huid heb. Soms heb ik last van bultjes op m’n wangen maar dit was nagenoeg weg na een aantal nachten. M’n huid leek wel beter gevoed! Ik merkte ook verschil rond m’n ogen – ik ben een zij-slaper, dus m’n ogen komen regelmatig in contact met het kussen.

Wel zag je snel vlekken in het kussen, bijvoorbeeld als je creme nog niet goed was ingetrokken voor je op het kussen ging liggen. Dit gebeurt net zo goed met een katoenen kussensloop, alleen zie je het bijna niet. Maar deze vlekken was er in de was prima uitgegaan en het kussen is niet gekrompen!

Daarbij is het kussensloop leuk betaalbaar: voor 25 euro koop je er al 1 op www.beautypillow.nl. De kussenslopen zijn gemaakt van polystersatijn en bewust niet van zijde, omdat dit geen diervriendelijke stof is. Een ander groot voordeel is dat de huisstofmijt zich niet kan nestelen in dit materiaal, wat perfect is voor mensen met een allergie.

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...