Selecteer een pagina

OUTFIT | A thing for skirts

11 november 2019

Ik heb een patroon opgemerkt. Zodra de R in de maand zit en ik de leggings uit de kast trek, wil ik rokjes. Meer rokjes. En nog meer rokjes! Vorig jaar had ik ook al aardig wat rokjes gescoord maar die waren helaas te groot geworden door alle kilo’s die ik verloren had. Dus dit jaar moest ik wederom op rokjesjacht.

Rib, print en ruit

In een tijdspanne van een maand tijd heb ik m’n kast uit weten te breiden met 3 verschillende soorten rokjes. Zo voegde ik 2 rib rokjes toe aan m’n garderobe: een roze met knopen en een Bordeaux rode stretch variant. Daarbij voegde zich een geruite met knopen en last but not least: een panterprintje. Inmiddels gewoon een klassieke print en absoluut niet meer trendy maar normaal (als het aan mij ligt 😉).

Deze gehele outfit shopte ik bij elkaar bij het kledingmerk Geisha online. Ik vond het super leuk om eens van mijn veilige combi van panter en okergeel af te stappen en eens effe los te gaan met felblauw: een kleur die ik helemaal niet echt heb in m’n kast! Ik shopte deze outfit bij elkaar met shoptegoed wat ik van kleding webshop VT Mode kreeg.

Met kortingscode VT-SFKW-PQS krijg je 10% korting als je lekker gaat shoppen op VT Mode!!

De koltrui valt vrij groot (ik heb maat L) en is daarom een leuk oversized model (heb hem in de rok gestopt voor deze shoot) en de rok daarentegen valt klein. Ik draag een XXL en zelfs dat vind ik nog redelijk krap. Maar de kwaliteit is super goed en ik ben heel blij met deze outfit!

Ik heb nu al weken geen broek meer gedragen: ik leef in leggings en rokjes en wat is het toch comfortabel! Wat vind jij van deze kleurencombi? Zou jij het ook dragen op deze manier?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...