Selecteer een pagina

The Body Shop unboxing adventskalender 2019

18 oktober 2019

De donkere dagen voor kerst lijken nu al wel begonnen 😉 Wat hebben we duister weer achter de rug he! Ik heb al aardig wat kaarsjes opgebrand maar nog niet echt kunnen genieten van de herfstavonden. Daar gaan we nu eens verandering in brengen, haha! De eerste kerstcollecties druppelen al langzaam de winkels in en ook The Body Shop heeft dit jaar weer een mooi stel adventskalenders om af te tellen naar Eerste Kerstdag.

Dit jaar hebben ze weer 3 schitterende Adventskalenders die in het teken staan van een sterkere positie voor meisjes en vrouwen. Achter elk luikje van de beauty-adventskalenders

Achter elk luikje van de Adventskalender van The Body Shop schuilt weer een heerlijke verrassing: iconische favorieten in een fullsize verpakking, gloednieuwe producten en special editions. 

Op elk doosje staan interessante wetenswaardigheden over 25 inspirerende vrouwen die van een betere wereld droomden én daarnaar handelden. Op eerste kerstdag kun je de lege doosjes omtoveren tot een magisch kerstdorp. Zo leuk!

Special edition: Juicy Pear

Ik was aangenaam verrast door de nieuwe SE geur van dit jaar: sappige peer! Ik ben dol op dit soort warme geuren dus deze kwam bij mij zeker door de keuring 😉 In deze Special Edition collectie vind je diverse Luxe bad- en bodyproducten verrijkt met peerextract uit Italië.

Special edition: Warm Vanilla

Hier geldt eigenlijk hetzelfde: warme geuren, kom maar door! Ik hou van geuren waar ik me behaaglijk van ga voelen, een gevoel alsof je in een donkere blokhut bij een houtvuurtje zit. Snap je? Warm Vanilla van dit jaar geeft mij dat gevoel ook weer. Verrijkt met vanille-extract uit Madagaskar.

Special Edition: Rich Plum

Ik geef toe: iets te zoet naar mijn smaak! Ook deze collectie zit vol met fijne boters, douchegels, zeepjes en bath bombs. Fris, zoet en toch pittig dankzij pruimenextract uit Turkije.

The Body Shop adventskalender

Dream Big This Christmas Deluxe Advent Calendar

Het winterse ontwerp van The Body Shop adventskalenders is dit jaar geïnspireerd op de gezellige straatjes van Brighton, de bakermat van The Body Shop. De kalender kost 85 euro maar is 148,50 euro waard. 

De inhoud

 • Rose Dewy Face Mist 60ml
 • Mango Fragranced Bath Bomb 28g
 • Special edition Juicy Pear Shower Gel 60ml
 • Layers of Fun Nail File
 • Camomile Gentle Eye Make-up Remover 60ml
 • Strawberry Clearly Glossing Shampoo 250ml
 • Fuji Green Tea™ Body Butter 50ml
 • British Rose Shower Gel 60ml
 • Special edition Warm Vanilla Hand Cream 30ml
 • Red Ultra-Fine Bath Lily
 • Aloe Calm Sheet Mask 18ml
 • Coconut Exfoliating Cream Body Scrub 50ml
 • Green Tea Fragranced Bath Bomb 28g
 • Vanilla Delight Fragranced Bath Bomb 28g
 • Himalayan Charcoal Purifying Facial Soap 100g
 • British Rose Instant Glow Body Butter 50ml
 • Vitamin C Glow Sheet Mask 18ml
 • Strawberry Clearly Glossing Conditioner 250ml
 • White Musk Body Lotion 60ml
 • Strawberry Lip Butter 10ml
 • Pink Grapefruit Hand Cream 30ml
 • Aloe Soothing Day Cream 50ml
 • Beauty Blender Sponge
 • Shine Lip Liquid in Cherry Gum 7ml
 • Shea Body Butter 200ml
The Body Shop adventskalender

Naast deze kalender is er ook de Dream Big This Christmas Beauty Advent Calendar voor 50 euro en de Dream Big This Christmas Ultimate Advent Calendar voor 12- euro. Daar zitten ook allerlei make-up producten in, en luxe producten zoals de Drops of Youth sheet mask en de Oils of Life cream (mijn favoriete lijnen!) , die is het geld zeker waard!

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...