Selecteer een pagina

OUTFIT | Let’s get this fall party started

02 september 2019

Ik ben helemaal klaar voor het nieuwe seizoen! Het is gedaan met zwierige jurkjes & self tan op de benen – tijd voor het najaar. Het is alweer het 4de najaar dat ik aan het bloggen ben en elk jaar ben ik weer lyrisch over dit jaargetijde. Het is dan ook m’n lievelings ๐Ÿ˜€ Ik hou van de donkere avonden, de knusheid in huis en fijne geurkaarsjes op de salontafel.

Herfst betekent voor mij ook altijd weer wat meer rust in de tent. Minder sociale gelegenheden (de zomer is gevuld met barbecues en verjaardagen) en meer tijd voor jezelf – onszelf, as you wish. Vanaf mei zijn we bezig met het plannen van de verbouwing & het te koop zetten van ons huidige huis, en dat vergt veel meer tijd dan ik had verwacht. Dus ik kijk wel uit naar deze kalmere periode. Hopelijk verkopen we snel ons huis en zijn we klaar met schoonmaken en opruimen. Fingers crossed!

Maar het belangrijkste van deze blog: het nieuwe modeseizoen natuurlijk! ๐Ÿ˜‰ In samenwerking met Van Den Assem heb ik deze fijne fall outfit samengesteld, helemaal in fijne herfstkleurtjes die mooi bij deze toffe laarsjes van Lilian passen.

Lilian enkellaarsjes uit de nieuwe collectie van Van Den Assem

Heel eerlijk: toen ik de doos opende van deze schoenen, vond ik ze nรณg mooier dan toen ik ze op de website zag! De enkellaars van Lilian is van suede en de hak is aangezet met een lakrandje. Je snapt dat ik daar op viel, ik hou wel van iets bijzonders op m’n schoenen. ๐Ÿ™‚ Ik denk wel dat ik de laarsjes even moet inlopen maar ik ben nu al apentrots op deze pareltjes in m’n wintergarderobe.

Sowieso is de nieuwe collectie schoenen om bij te kwijlen. Ik had al meerdere schitterende sneakers met slangenprint gespot, of toffe gele platformsneakers… je snapt wel dat ik nog niet klaar ben bij Van Den Assem ๐Ÿ˜‰

Ik draag een schattig jurkje van C&A (maat 44) en een velvet panty van Hema (maat 42-44).

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...