Steeds vaker kies ik liever voor kwaliteit dan voor kwantiteit. Had ik vroeger bakken vol met goedkope, snel verkleurende sieraden, nu heb ik liever minimale sieraden van goede kwaliteit. 1,5 jaar geleden kreeg ik van mijn vriend een mooie set Swarovski oorbellen & ketting, en toen was mijn liefde voor kwaliteitssieraden echt geboren!

Afgelopen kerst gaf ik zeer subtiele hints over cadeautjes. Uiteindelijk werd dit niet zo opgevat en heb ik maar linkjes doorgestuurd van sieraden die ik erg mooi vond, haha! Dit waren mooie gouden veertjes van Isabel Bernard. En goh, wat een geluk, ze lagen onder de boom met kerst! Telkens als ik deze draag voel ik me zo minimalistisch en chic 😉 Ze glimmen nog steeds zo mooi als in het begin. Het verschil tussen echt goud en een gouden kleurtje is zo goed duidelijk.

Toevallig genoeg benaderde Isabel Bernard mij onlangs om ook sieraden van dit mooie merk te reviewen! Je kan me niet blijer maken. Nog meer mooie gouden oorbellen in m’n sieradenboxje. Zo fijn!

De gouden sieraden van Isabel Bernard zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die houden van tijdloze designs met verfijnde details.

Tout est possible volgens Isabel Bernard!
Isabel Benard sieraden

Ik koos voor 2 kleine oorbellen: een setje met kleine steentjes en een setje glad gouden streepjes. Mooi he?! Ik draag ze ook naast elkaar. Speciaal voor deze gelegenheid heb ik (zelf, auw) m’n 2e gaatjes doorgeprikt. Hierboven en hieronder zie je ze beiden naast elkaar 🙂

Ik draag deze oorbelletjes nu al ruim een week dag en nacht. Het fijne van deze sieraden vind ik dat ze niet van die lange steeltjes hebben en je ze dus prima ‘s nachts kunt dragen. Ze irriteren niet als je op je zij slaapt. Tegelijkertijd is het eind van het steeltje (waar het sluitinkje erop gaat) extra goed beveiligd dat het sluitinkje niet zomaar eraf kan vallen. Kwijtraken vanuit je oor is zo dus niet mogelijk.

Isabel Benard sieraden

De oorbellen van Isabel Bernard zijn allemaal 14 karaats goud. Er zit altijd 2 jaar garantie op deze mooie sieraden! Ik ben dol op de subtiliteit van deze kleine oorbellen. De armbanden en kettingen van dit merk kan je perfect met elkaar combineren omdat ze allemaal zo minimalistisch zijn. En toch vrouwelijk, elegant en modern.

Ik ga zeker met kerst zeker weer dit merk op mijn wensenlijstje zetten 😉 Een mooie ketting of subtiele gouden armband, daar heb ik nog wel ruimte voor, haha!

Wat is jouw favoriete sieradenmerk?