Weet je nog, die Skin Roller met 500 naaldjes waar ik in 2017 over schreef? De beauty voordelen van het op deze manier behandelen van je huid zijn algemeen bewezen en Swiss Clinic heeft zichzelf daarom nog meer bewezen. Met een aantal nieuwe producten en behandelingen waarmee je nu niet alleen je gezicht maar ook je lijf kan behandelen maken ze zich, wat mij betreft, nog aantrekkelijker!

Deze 3-in-1 skin roller is compleet vernieuwd en de 3-in-1 functie biedt nog meer voordelen voor je huid. Tijd om wat dieper in de microneedling te duiken!

Microneedling met de Skin Roller

De kleine naaldjes (gemaakt van roestvrij staal, vervolgens geplateerd in sterling zilver)  op de skin roller dringen de bovenste huidlaag binnen wanneer je ermee over je gezicht rolt.

Doordat je met deze iniemini naaldjes je huid ‘beschadigt’, stimuleer je hiermee het eigen genezingsproces van de huid. Het vernieuwen van de cellen wordt hiermee versneld en allerlei processen in de huid worden gestart, zoals de verhoogde collageenproductie en betere opname van het serum wat je na het rollen aanbrengt.

Het gebruik van de Swiss Clinic Skin Roller 3-in-1

De 3-in-1 skin roller bevat 3 verschillende koppen met 3 verschillende naaldjes. In dit mooie nieuwe pakket bevinden zich de volgende formaten:

1 kop met 0,2 mm voor gezicht (600 naalden)
1 kop met 0,5 mm voor gezicht (600 naalden)
1 kop met 0.5mm voor lichaam (1080 naalden)

Ja, je kan nu ook je lichaam rollen! Dat vind ik super interessant en wil ik binnenkort gaan het uitproberen op m’n buik en benen. Na 6 tot 8 weken moet je echt verschil gaan zien als je je lichaam behandelt. Bij het behandelen van je gezicht zie je al na 2-4 weken verschil!

Swiss Clinic raadt aan om de roller 5 dagen op, 5 dagen af te gebruiken. Zo heeft je huid ook de tijd om te herstellen! Dit kan je 2 maanden achter elkaar doen, om vervolgens je huid een maand met rust te laten.

Skin roller

Hygiene

Omdat je met naaldjes je huid in gaat, is het super belangrijk dat je zowel je huid als de roller goed ontsmet. Ontsmet de roller voor en na gebruik voor optimale hygiene. Uiteraard moet je huid goed schoon zijn, en helemaal ontdaan van make-up, creme etc.

Na het rollen (wat ongeveer een minuut of 5 duurt) kan je een serum aanbrengen. Dit mag het serum van Swiss Clinic zijn, maar hoeft niet!

Swiss Clinic heeft nog meer huidverzorgingsproducten toegevoegd sinds de laatste keer dat ik met hen samenwerkte. Het assortiment bevat nu ook een Micellaire Cleansing Gel, verschillende cremes voor lichaam en gezicht, maskers en nog veel meer!

Binnenkort wil ik nog een ervaring-blog schrijven over deze nieuwe roller! Dus stay tuned… 😉

De Skin Roller heb ik ontvangen ter review.