Selecteer een pagina

Mijn favoriete beauty adresjes in Rotterdam

15 augustus 2019

Laatst was ik weer op 1 van deze adresjes geweest en vertelde dat tussen neus en lippen door aan een vriendin, en zij zei: jij hebt toch altijd wel aardig wat beauty afspraakjes he? Haha! Voor m’n gevoel valt het wel mee, maar het zijn vaak terugkerende zaken en daarom voelt het weinig. Het is zo routine, net zoals boodschappen doen πŸ™‚

Sommige afspraken hoeven minder vaak, maar omdat ik graag naar deze adresjes terug ga horen ze zeker thuis in dit lijstje!

Ben je op zoek naar 1 specifiek adres? Gebruik deze korte linklijst. Erachter staat waar ik hiervoor heen ga!

  1. Nagelsalon USA 4 Nails (acrylnagels & pedicure)
  2. Beautysalon LoBelle (wimpers & wenkbrauwen)
  3. Delete Waxing (voorheen oksels & benen)
  4. SKIM Wellness (OPT oksels)
  5. Hair Hour (haar knippen)
  6. Rob Peetoom (haar verven)

Nagelsalon USA 4 Nails

Hier ga ik Γ©cht al jaaaaren. Ik denk 4 a 5 jaar? Voorheen woonde ik in dat deel van de stad en ben ik op een zaterdagochtend random die zaak in gehouden. Ik had al een tijd sneue nagels, zwak en breekbaar (dankzij psoriasis). Dit vond ik erg treurig, want ik ben juist dol op nagels en nagellakken etc. Gelijk na die eerste keer acrylnagels was ik verkocht. Het werd mooi gedaan, snel en het deed geen pijn. En de prijs was helemaal top!

Het is geen sjieke salon met hoogglans wit en tientallen medewerkers op een rijtje, maar juist de persoonlijke band met de 2 eigenaren en het knusse vind ik fijn. En ik ben niet de enige, want ze hebben het super druk!

USA 4 Nails zit op de Pompenburg (bij Hofplein). Voor een nieuwe set acryl betaal je 32 euro, voor het opvullen 22. Ze doen ook normale manicure, gellac, pedicure (25 euro inclusief lakken), en gelnagels.

LoBelle lashes & nails

Bij LoBelle kan je voor alles terecht wat met beauty te maken heeft. Ik heb ze door een vriendin leren kennen – we gingen hier onze wimpers laten liften en onze wenkbrauwen laten verven voor de vakantie. Hier was ik heel tevreden over en daarom houd ik dit nu als vast adres voor lashes & brows!

Wenkbrauwen verven kost 7,99 en het liften van de wimpers (inclusief verven) is 44,99. Tip: maak een duo afspraak, dan kan je gezellig met een vriendin en ben je beiden goedkoper uit.

Ja, LoBelle doet ook nagels, maar ik ben heel loyaal aan m’n vertrouwde salon πŸ™‚

Delete Waxing

Ik stapte voor het eerst echt bij Delete binnen toen ik een samenwerking had via een influencer platform. Ik liet een Brazilian Wax doen – voor de tweede keer in m’n leven en ik vond het wel een succes, maar niet voor herhaling vatbaar. Ik vond het te prijzig voor het blijvende resultaat, maar dat is uiteraard persoonlijk.

Delete Waxing zit in Rotterdam op het Vasteland (onder het HNK).

Tijdens de volgende samenwerking liet ik m’n benen doen maar ik ben pas echt fan geworden toen ik zo’n last had van jeukende oksels, dat waxen de enige oplossing bleek. Elke keer na het scheren jeukten de terugkerende haren zo, dat ik echt wanhopig was. Ik vreesde dat waxen de huid ook volop zou beschadigen en dat de irritatie nog erger zou worden, maar ik probeerde het gewoon.

En het was hemels. 2 weken jeukloos – hoe dan?! Na 2 weken waren de haartjes wel weer zodanig teruggekomen dat ik wel weer opnieuw wilde waxen. En zo heb ik dat een tijdje gedaan, elke 2 weken 18,95 afrekenen voor jeukloze en nagenoeg haarloze oksels. Ik vond het perfect! Maar toen introduceerde iemand me…

SKIM Wellness

Deze dame stuurde me een DM en zei: “Voor het geld van 2x waxen kan je onbeperkt je oksels laten laseren bij SKIM Wellness.” Ik dacht eerst: jaaahoor hoe kan dat nou?! Maar het bleek echt zo te zijn. Dankzij de superdeals bij deze supermooie salon betaal je eenmalig een bedrag voor onbeperkt OPT behandelingen.

Optimum Pulse-light Technology is een geavanceerde en verbeterde versie van IPL (Intense Pulse Light). Na 6-8 behandelingen zou je nagenoeg van je okselhaar af zijn. Ik ging ervoor!

Ik heb nu 1 behandeling gehad, inmiddels 2 weken geleden. De behandeling was echt superkort, en de intake heel professioneel. De prijzen vind je in de link die ik hierboven deelde.

Hair Hour

Bij deze kapsalon kom ik graag voor een knipbeurt! Of het nou puntjeswerk is of een andere coupe: dit is mijn adres. Mijn vriend ging hier eerst, en nadat ik het wel zat was om bij Brainwash altijd 2 uur te wachten (en ook vaak nog eens lelijk geknipt te worden, maar dat terzijde) ging ik eens bij deze kapsalon op de Pretorialaan. En het was gelijk een blijvertje!

Een knipbeurt bij Hair Hour kost rond de 20 euro. Je kan bij Hair Hour ook terecht voor laserbehandelingen van het gehele lichaam.

Rob Peetoom

Bij Ome Rob laat ik sinds 1,5 jaar mijn lokken blonderen. Het is er 1 keer misgegaan en dat hebben ze hartstikke mooi opgelost, en sindsdien wil ik ook elke keer bij dezelfde kapster. Zei er iemand loyaliteit? πŸ˜‰ Dat is ook waarom ik bij 2 verschillende kappers laat knippen en verven. Een gek dingetje maar hey, c’est moi.

Rob Peetoom is zeker niet goedkoop, maar afhankelijk van de stylist en de behandeling betaal je een vast bedrag. Ik heb er in het verleden ook wel eens mijn wenkbrauwen laten waxen en verven! Dat kan ik ook zeker aanraden, maar wederom ook niet goedkoop πŸ™‚

Photo by Element5 Digital on Unsplash

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...