Selecteer een pagina

Easy to go recept: de laagjessalade (met Indische kipdijfilet!)

30 augustus 2019

Jaaa, daar is weer een receppie! Deze maak je het beste de avond van te voren, dan kunnen de smaken lekker mengen. Daar hou ik van! De laagjes van deze salade hebben niet echt meerwaarde, maar ik vond het wel gezellig staan 😉

Je hebt nodig:

 • 1 bakje gerookte kipfilet (smaakje Indisch, bij de Jumbo!)
 • Een stronk paksoi
 • Halve avocado
 • Halve komkommer
 • 50 gram mango
 • 100 gram wortel
 • Een eetlepel pindapasta
 • Scheutje kokosmelk
 • Scheutje sojasaus
 • Cashewnoten
 • Beetje limoensap
 • 100 gram venkel

Deze salade kent geen regels, maak laagjes naar je eigen zin! 🙂 Ik begon met de paksoi, vervolgens de avocado, de venkel, wortel, mango en komkommer. Sprenkel er een beetje limoensap overheen!

Dan de kip on top en uiteindelijk nog wat nootjes.

De zelfgemaakte pindasaus maak je door de pindapasta, de sojasaus en de kokosmelk te verwarmen en te mengen in een pannetje. Laat het even opwarmen (niet koken!) en laat het erna weer afkoelen voordat je het over de salade heen giet.

De volgende dag wens ik u veel eetplezier 😀

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...