Selecteer een pagina

3x fijne nazomer outfits van Rosegal

26 augustus 2019

De outfits heb ik gekregen in een samenwerking, maar de blogpost is geen onderdeel van de samenwerking. Ik vond de foto’s te leuk om ze niet te posten πŸ™‚

Deze dagen geniet ik volop! Ik ben me er zeer van bewust dat het het laatste oprispinkje is van de zomer en dat het na woensdag klaar is… dus nu neem ik het er nog even van. Als ik niet op kantoor zit natuurlijk πŸ˜‰ Ik mocht in een samenwerking met Rosegal (zo’n Chinese webshop) een aantal outfits uitzoeken en die fotografeerden we vorige week in een schitterende outfitzon.

We reden naar het eind van de Hoeksche Waard (waar ik volgend jaar naar terug verhuis!) en man man man, inspiratie popte op als als champignons en de ene locatie na de andere vonden we fotogeniek. Kwam het door het zonnetje en onze mood, of was het er echt gewoon zo mooi? πŸ™‚

Vanaf nu ga ik bij elk HW bezoekje locaties scouten! Dan kan ik weer een tijdje vooruit πŸ˜‰

Witte lange jurk met cold shoulder, klassiek gecombineerd met een zwarte zonnebril, dito wedges en een doorzichtig + rieten tasje. Leuheuk!

Ik wilde al heel lang eens foto’s maken bij een maisveld en vanavond viel alles op z’n plek πŸ˜€ Mooi toch? Zo met dat zonnetje op m’n pannetje… goh!

Dit fijne roze tuinbroekje zit als een droom! Ik had het niet verwacht, maar het is heerlijk zacht denim en je voelt bijna niet dat je hem aan hebt! Het pantershirtje is een ouwetje van mezelf.

“Kittig pakje”, was het eerste wat ik dacht toen ik dit aantrok πŸ˜‚Maar ik voel me er verdomd sexy in. Niet iets wat je aantrekt naar kantoor, maar op vakantie is dit pakje zeker welkom! Ook de kettingcombinatie is van Rosegal.

Tot eind van het jaar (!) kan je met 20% korting shoppen op de webshop met de code RGN20. Check even goed de maten, want niet elke maat is hetzelfde bij deze webshop. Zo kan de ene als 42 vallen en de ander als 40 (daar ging ik soms ook de mist in!). Tip van flip, graag gedaan πŸ™‚ www.rosegal.com

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...