Selecteer een pagina

3x fijne nazomer outfits van Rosegal

26 augustus 2019

De outfits heb ik gekregen in een samenwerking, maar de blogpost is geen onderdeel van de samenwerking. Ik vond de foto’s te leuk om ze niet te posten ๐Ÿ™‚

Deze dagen geniet ik volop! Ik ben me er zeer van bewust dat het het laatste oprispinkje is van de zomer en dat het na woensdag klaar is… dus nu neem ik het er nog even van. Als ik niet op kantoor zit natuurlijk ๐Ÿ˜‰ Ik mocht in een samenwerking met Rosegal (zo’n Chinese webshop) een aantal outfits uitzoeken en die fotografeerden we vorige week in een schitterende outfitzon.

We reden naar het eind van de Hoeksche Waard (waar ik volgend jaar naar terug verhuis!) en man man man, inspiratie popte op als als champignons en de ene locatie na de andere vonden we fotogeniek. Kwam het door het zonnetje en onze mood, of was het er echt gewoon zo mooi? ๐Ÿ™‚

Vanaf nu ga ik bij elk HW bezoekje locaties scouten! Dan kan ik weer een tijdje vooruit ๐Ÿ˜‰

Witte lange jurk met cold shoulder, klassiek gecombineerd met een zwarte zonnebril, dito wedges en een doorzichtig + rieten tasje. Leuheuk!

Ik wilde al heel lang eens foto’s maken bij een maisveld en vanavond viel alles op z’n plek ๐Ÿ˜€ Mooi toch? Zo met dat zonnetje op m’n pannetje… goh!

Dit fijne roze tuinbroekje zit als een droom! Ik had het niet verwacht, maar het is heerlijk zacht denim en je voelt bijna niet dat je hem aan hebt! Het pantershirtje is een ouwetje van mezelf.

“Kittig pakje”, was het eerste wat ik dacht toen ik dit aantrok ๐Ÿ˜‚Maar ik voel me er verdomd sexy in. Niet iets wat je aantrekt naar kantoor, maar op vakantie is dit pakje zeker welkom! Ook de kettingcombinatie is van Rosegal.

Tot eind van het jaar (!) kan je met 20% korting shoppen op de webshop met de code RGN20. Check even goed de maten, want niet elke maat is hetzelfde bij deze webshop. Zo kan de ene als 42 vallen en de ander als 40 (daar ging ik soms ook de mist in!). Tip van flip, graag gedaan ๐Ÿ™‚ www.rosegal.com

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vondย  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissรฉ C+C Vitamin Scrub

Natura Bissรฉ C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...