Selecteer een pagina

Outfit | Working out, summer edition

13 juli 2019

Het was even inkomen na de vakantie, maar inmiddels heb ik de sportvibe weer te pakken. Ik heb geen zin meer in weer een hernia, dus ik doe rustiger aan. Ook merk ik dat m’n rug en benen flink verzwakt zijn in vergelijking met vorig jaar. Logisch, ze hebben een paar maanden niks gedaan + aardig wat pijnprikkels gehad. Dus ik moet de kracht weer opbouwen en ik denk dat ik met 3x in de week dat aardig voor elkaar kan krijgen. Daarbij zijn we nu ook al druk bezig met de verbouw- & verhuisplannen dus 3x in de week is vaak ook wel de max. Maar ik ben er helemaal happy mee.

Grappig genoeg vroeg ik gister naar jullie overwinningen op Instagram, en daar kwamen allemaal overwinningen uit die met sporten te maken hadden! Handstanden, bootcamp, lekker sporten in een volle zaal: respect voor jullie allemaal! Ik weet uit ervaring dat sporten in een fijn pakkie het sporten ook veel leuker maakt, dus dat is ook eigenlijk mijn bruggetje naar de blog van vandaag 😉

Nu het zomer is trainen mijn vriend en ik weer lekker buiten in het sportparkje dus daar pas ik ook m’n outfit op aan! Ik durf me luchtiger te kleden en voel me zoveel fijner nu ik niet een fladderend shirt rond m’n zwetende lijf heb slobberen *kuch Olcay kuch. Heerlijk, #wenermaaraan!

Lascana

Op het calistenicspark waar wij graag trainen, is gelukkig ook genoeg plek om andere workouts te doen. Zo ga ik vaak los met een HIIT-training (ondersteund door YouTubefilmjes uiteraard) of doe ik een volledige training met resistance bands. Buiten sporten is zo heerlijk: je staat lekker in het zonnetje, je vangt lekker veel frisse lucht en het is veel minder saai dan in een sportschool.

De sportoutfit van Lascana

Ik draag hier een gloednieuwe outfit uit de sportcollectie van Lascana. Inderdaad, die je al kende van de badpakken en de leuke strandjurkjes! Ik werkte al eerder met ze samen, check bijvoorbeeld deze blog. Sinds de laatste keer dat ik checkte is er een mooie lijn met sportkleding bijgekomen op de site van Lascana.

Ik koos dit keer voor een stevige sportbh zodat ik hem ook kon dragen zonder shirt. Ik zag genoeg vrouwen dit doen, waarom zou ik het niet doen? De bh was stevig genoeg en past perfect. Hij snijdt niet in m’n backrolls en geeft goede steun bij bijvoorbeeld touwtje springen.

Lascana

Lascana
Lascana

Ik ben dol op sportbroeken van katoen, maar daar zie je vaak wel echt elk zweetplekje in 😉 Dus ik ging dit keer voor een andere sportlegging bij Lascana. Hij is 7/8ste met een brede band in de (hoge) taille en ik kan me er heel soepel in bewegen. Ik draag hier maat 40/42. Hij zit prima, maar door het gladde materiaal zakt hij wel een beetje af bij springende activiteiten. Dus ik draag deze broek liever bij een rustige workout, bijvoorbeeld een resistance band workout of pilates.

Ik ben altijd aangenaam verrast door de kwaliteit van Lascana’s eigen producten. De tankini die ik in 2017 aanschafte is nog steeds heel mooi en hetzelfde geldt voor de onesie die ik van ze heb. Het blijft mooi en gaat lekker lang mee. Dat maakt het shoppen hier (wat mij betreft) heel fijn!

In wat voor outfit sport jij het liefst?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...