Als jullie deze blog lezen, zit ik waarschijnlijk met mijn bips aan het zwembad. Afgelopen weekend hebben wij de bruiloft van het jaar gehad, en ik gok (1,5 week ervoor) dat deze jurk het Γ©cht gaat worden. Dit zeg ik volgens mij bij elke jurk, maar…. wie weet πŸ˜‰ jullie gaan het zien op Instagram!

Goh, ik zie nu pas dat er achter mij 2 bakjes kwark staan. Okaaay, heel normaal, midden op de weg. Anyways.

Op dit moment is het vrijdagmiddag en de vakantiestress speelt mij parten. Vanaf vanochtend. Ik dacht, er komt een lekker chill afronddagje aan. Niks bleek minder waar. Een gevalletje Murphy’s Law in combinatie met vrijdagvraagjes van klanten. Daardoor was vooral m’n ochtend nogal pittig. Maar om half 4 ging het vrijmibiertje erin, zakje chips erbij: de vakantie is begonnen.

Een alinea verder. Tevens anderhalf uur verder. Inmiddels zijn de oksels gewaxt en staat de wasmachine alweer te draaien. Er zit weer wat voedsel in het mikkie en de I Love My 00’s R&B Playlist van Spotify staat aan. #letmeloveyou Over een uurtje of 2 moet ik mezelf nog even in de steigers hijsen voor 2 fotoshoots. Gezien de ketel kapot is en hij niet meer gerepareerd kan worden voor we weggaan, ga ik zo maar weer water koken en mijn haar wassen. Quelle armoe, am I right? Maar ook deze week zonder douche hebben we overleefd, en hopelijk wordt hij in de vakantie vervangen.

Morgen staat er ook nog een APK-keuring des Margo’s op de planning. Nagels, voeten, wimpers & wenkies: alles wordt onder handen genomen. Normaal ben ik niet zo panisch voor de vakantie, mijn motto is vaak “als je nagels maar goed zitten”, maar gezien de vakantie gepaard gaat met de bruiloft wil ik graag wat fancier voor de dag komen. Ik heb zin om even goed gepamperd te worden!

En erna wordt het flink koffer inpakken! Ik heb al stapeltjes gemaakt. We gaan met de auto, dus ALLE KLEREN gaan mee. Heel die kledingkast leeg! 2 weken zon en chillebille, dat vraagt om veel leuke jurkjes. JONGENS ik kan niet wachten. Niet te merken he? πŸ˜‰

Ik draag hier een jurkje van Pink Clove. Ik vind het schitterend dat hij zo’n langere achterkant heeft, en die strapless hals maakt hem helemaal flawless <3 Je vindt het jurkje hier. Het jurkje is van een dikker stofje, maar omdat je blote schouders en benen hebt vind ik dat minder erg.

De sandaaltjes zijn van Ulla Popken en mijn tasje en haarbandje zijn van Primark.

Deze jurk heb ik gekregen.