Selecteer een pagina

Outfit | Casual & cool

08 juni 2019

Buon giorno lieve bezoekers! Niet om jullie jaloers te maken, maar as we speak tik ik dit verhaal terwijl we door de wijngaarden van Noord Italië rijden. Vandaag (donderdag) vertrekken we uit dit romantische land en gaan we onderdak zoeken in Frankrijk, aan het meer van Annecy. De trip is bijna ten einde en hoewel naar huis gaan ook altijd fijn is, had deze vakantie nog wel wat langer mogen duren 😊

Terwijl ik naar mijn lichtelijk gebruinde benen kijk, die lekker afsteken tegen mijn witte sneakers, word ik alweer treurig bij het feit dat ik ze volgende weke thuis weer in een paar jeans moet steken. Lange jeans, welteverstaan. Na Pinksteren ga ik weer aan het werk en aan de weerberichten te zien, kunnen de zwierige zomerjurkjes weer de kast in.

ulla popken

Van Ulla Popken mocht ik een fijne back to work outfit uitzoeken. Een mooie sjieke en  jong ogende jeans met een zelfde stijl bloes. Een outfit naar mijn hart: perfect voor een werkafspraak met een sleehak, en met een sneaker chill te combineren voor de rest van de dag achter je bureau.

De outfit van Ulla Popken

Ik draag de jeans in maat 42. Hij is vrij strak, maar die koos ik expres omdat in mijn ervaring jeans vaak uitlopen. En inderdaad: na een uurtje zitten & lopen zit de spijkerbroek al lekkerder. De rafelrand aan de onderkant is mijn favoriet! Ik was al langer op zoek naar zo’n broek dus happy, I am😁

De blouse heeft een tof geometrisch patroon. Inkijkje in influencer life: mijn contactpersoon bij Ulla Popken en ik hebben en weer moeten mailen over deze outfit. Ik koos telkens items uit verkeerde collecties of items die niet op voorraad waren 😂 niet zo handig van mij. Maar zij opperde deze blouse en hoewel ik hem niet snel zelf zou kiezen, vind ik hem eigenlijk echt super tof. Ben blij dat ze deze voorstelde!

Ik draag de blouse in maat 42/44 en hij valt vrij wijd. Ik hou daar niet zo van, maar je kan dat prima oplossen door hem half in te stoppen in de jeans. Of je laat hem lekker wijd vallen, het is maar net wat je prettig vindt.

Hier vind je de blouse nogmaals.

En hier vind je de jeans.

Echt een Margo outfitje, this one. Hou jij ook zo van jeans, of ben je meer een jurkjesfan?

Dit is een gesponsord artikel. 
Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...