Selecteer een pagina

Optimaal beschermd tegen de zon met Vichy Capital Soleil Beach Protect

19 juni 2019

Oh my lord wat ben ik gelukkig dat er een lekker zonnetje schijnt nu! Na die 2 lekkere weken Italie was het wel weer ff bikkelen hier. ‘s Ochtends op de fiets stappen was vorige week geen pretje. Ik droeg gewoon een sjaal! Nu ben ik weer helemaal in m’n nopjes en geniet ik volop van het zomerse uitzicht en ‘s avonds zit ik lekker buiten. Ik zit elke dag wel op de fiets en tegenwoordig zijn we ons allemaal wel bewust van de gevaren van teveel zon op je huid. Ik gebruik een BB Cream met SPF maar op dagen dat ik geen make-up gebruik, ben ik eigenlijk niet beschermd. Combineer zonneschijn met die droge huid van mij en dat is vragen om een trekkerig smoeltje. Ik kreeg van Vichy een superfijn pakket opgestuurd waarmee ik deze zomer gelijk goed zit 🙂 Ik mocht de Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF 30 uitproberen, samen met de Ideal Soleil Onzichtbare hydraterende mist spray SPF 50!

Vichy Capital Soleil Beach Protect

Wat ik als eerste dacht toen ik deze spray uitprobeerde? Wat een fijne geur! Helemaal niet zo’n standaard zonnebrandlucht die je altijd ruikt aan zwembaden of op het strand. Maar een fijne, subtiele verfijnde geur. Deze waterbestendige zonbeschermingsspray is verrijkt met hyaluronzuur, en voorkomt dat de huid uitdroogt door zout of chloor. Mijn benen, armen en gezicht drogen altijd supersnel uit  van een chloorrijk zwembad. Ik stelde me altijd al in op een prikkend gezicht, maar dat hoeft nu niet meer! Daarnaast beschermt deze zonbeschermingsspray jouw huid natuurlijk optimaal tegen de schadelijke effecten van de zon.

Vichy

De Vichy Capital Soleil Beach Protect Anti-Dehydratatiespray is niet comedogeen, wat dus betekent dat je poriën niet door verstopt raken. Joepie, geen puistjes! Hij lijkt me dus ook geschikt voor je gezicht. Er wordt aangeraden om regelmatig opnieuw aan te brengen, vooral na het zwemmen. Maar dat is bij elke zonnebrand zo!

Vichy heeft diverse tests gedaan. Hier is uitgekomen dat 28% van de testpersonen hydratatie ernaartoe na twee keer zwemmen in zout water. 30% van de mensen ervaart hydratatie naar twee keer zwemmen in water met chloor. Dat klinkt echt super, ik kan niet wachten om het zelf uitproberen. Op de website staat ook een gebruiksaanwijzing bij hoe men tot deze testresultaten zijn gekomen. Zo kan je zelf ook deze methode uitproberen.

Je shopt deze fijne zonnebrand op onder andere apotheekenhuid.nl, een fijne site, waar ik wel vaker spullen voor mijn huid bestel. Hij is nu in de aanbieding voor € 14,90. Je krijgt er ook een leuke tas bij cadeau!

Vichy Ideal Soleil hydraterende gezichtsspray

Gezichtssprays zijn echt dingen die ik te weinig gebruik. Ik heb er een aantal, ook met heerlijke geurtjes, maar toch vergeet altijd dat ik ze heb. Maar ik hou zo van het verfrissende gevoel wat een gezichtsspray geeft!

Deze mist is heerlijk verfrissend en beschermt je ook nog eens tegen de zon. Ik smeer altijd factor 50, want ik vind mijn gezicht beschermen zo belangrijk. De spray bevat geen alcohol en geeft een droge finish. Ik moet zeggen: ik ervaar wel een klein beetje een vettig laagje, en mijn oogschaduw kon ik eigenlijk heel makkelijk wegvegen omdat het een beetje vet geworden was. In de zomer, als je aan het strand ligt of aan het zwembad, is het helemaal niet erg om een beetje vettig te voelen want waarschijnlijk ben je helemaal vettig van de zonnebrand. Maar nu ging ik wandelen en voelde het vettige toch minder prettig.

De volgende keer zal ik dus  wat gerichter sprayen, en niet over heel mijn gezicht. De spray is dermatologisch getest en hypoallergeen. Ook deze shop je op apotheekenhuid.nl.

Deze producten heb ik ontvangen.

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...