Selecteer een pagina

Mijn favoriete vakantie outfits

21 juni 2019

Op vakantie draag ik graag jurkjes! Ik hou er van wanneer de zon op m’n blote benen schijnt. Ook al worden ze niet bruine, dan nog is het heerlijk om zon op je benen te voelen.

Afgelopen vakantie had ik denk ik wel 20 jurkjes bij me. Lange jurkjes, korte jurkjes, zonder mouwtjes, strapless… noem het maar op: op jurkjes in overvloed! Als ik mijn foto’s bekijk van de afgelopen vakantie heb ik denk maar twee keer een broek gedragen. Verder droeg ik alleen maar jurkjes en een occasional rokje. Het leek me leuk om al mijn vakantie outfits met jullie te delen. Oké, alleen mijn favorieten dan 😄 en dat zijn er al best wel veel, dus zet je maar schrap!

Easy sundress

Deze eerste outfit foto draag ik een jurkje van Shoeby. Ik kocht het jurkje vorig jaar. Het is een maatje XL maar tegenwoordig zou ik eigenlijk wel een L of een M kunnen hebben. Met het koordje in de taille maak je de jurk iets strakker. Hij zit echt heel comfortabel, en is precies lang genoeg om eronder een boekje van Upsa te dragen. De tas die ik erbij heb is van My Jewellery, ik heb heerlijke rieten slippers van H&M en mijn zonnebril is ook van H&M.

From day to night

Deze outfit was wel echt een van mijn lievelings. Ik hou echt van dit soort model jurkjes! Het is een soort skater modelletje, hij loopt bij de rok wijd uit, hij heeft geen mouwtjes en een hoge halslijn. Het is een donkerblauw jurkje met een wit patroontje met ankertjes. Je vindt hem hier. Het is een beetje een schippersjurkje! Ik combineer altijd graag jurkjes met sneakers, die sneakers die hier aan heb zijn van H&M en het tasje en bril zijn beide ook van ome Hennes.

Ik hou van kledingstukken die je op meerdere manieren kan combineren. Dit jurkje kon perfect overdag voor een door-de-stad-slenter-uurtje, en in de avond met een blazertje naar een wijnproeverij & diner 😄. Dit jurkje kocht ik bij OTTO (je vindt hem onder Strandmode) en is van het merk Beachtime. Hij valt super soepel en is lekker elastisch.

Color me curvy!

Toen we aankwamen op onze eerste bestemming, was het daar best wel regenachtig. Toen we de volgende dag daar weggingen en tussendoor nog eens gingen lunchen, brak het zonnetje door. Ik trok gelijk de lange broek uit en trok dit rozerode jurkje van MS Mode aan (links). Het is een heerlijk wijd, fladderend jurkje wat je zowel strapless kan dragen, met een cold shoulder, of normaal met de mouwtjes omhoog.

Limoncello time!

In deze toffe midi jurk werd ik vergeleken met een fles Limoncello (links). Opzich hadden ze daar wel een punt, haha! Deze midi-jurk is een overslagmodelletje waardoor hij voor veel verschillende figuren geschikt is. Hij kon bij Miss Etam vandaan en ik draag hier maat 42. Tasje & shoes uiteraard H&M, de zonnebril is een ouwetje van Forever21.

Keeping warm

Tja die eerste week… Dat bleef een beetje regenachtig en fris. Op onze allerlaatste bestemming, voordat we naar de bruiloft gingen, was het rond de 15° boven op de berg van onze agriturismo. Een lange broek was dan ook zeer welkom. Ik draag hier mijn lange jeans van Zizzi, een witte blazer van H&M, en de top kocht ik in Italië bij de H&M. Nu ik erover nadenk zijn de sneakers en de tas ook van H&M maar verder word ik niet door ze gesponsord 😉

Poolgirl

In deze outfit ging ik graag naar het zwembad! Dit fijne strandjurkje komt bij OTTO vandaan en is van s.Oliver. Het is een heerlijk jurkje: lekker licht en kort en je trekt hem easypeasy zo uit aan het zwembad. Hier vind je hem online! Daaronder draag ik een badpak van de Primark, een handdoek van Hunkemöller van vorig jaar, zonnebril is een oudje van Forever21 en verder hoef ik over de tas niks meer te zeggen… 😉

City strolling

Dit is toch wel 1 van mijn favoriete outfits gebleken, vooral in de laatste week toen het zonnig werd. Het is een heerlijke luchtige combi  die ik van tevoren niet samen had gematcht, maar toen ik het aantrok was ik gelijk in luvvv. Het rokje is van MS Mode, de top is van H&M van vorig jaar of misschien wel twee jaar geleden. De sandaaltjes zijn van Forever21 van twee jaar geleden, zonnebril is van Ray-Ban.

Zooo dat waren ze wel hoor! Uiteraard droeg ik nog veel meer jurkjes en outfits waar ik gelukkig van werd, maar dit waren toch wel de toppers van de vakantie. Ik kan niet wachten op de volgende trip!

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...