Ja hoor, ook mannen moeten goed gekleed naar een bruiloft gaan! Ik kan wel tot in den treuren jurkjes en jumpsuits plaatsen, maar af en toe heb je ook inspiratie nodig voor je wederhelft. Ik vind het heel sexy om mijn vriend heel netjes te zien. Een pak boeit me niet zo heel veel, mijn favoriete outfit is vaak een jeans met een overhemd. Ik zet vandaag hem op de blog, en mezelf in de schaduw als fotografe 😉 Samen met overhemden.com stak ik mijn vriend in het nieuw en vandaag show ik je 2 supermooie overhemden, gemodelleerd en wel ☺️

Begrijp me niet verkeerd: ook in een simpele korte broek met een t-shirt zie ik hem ook graag 😉 maar dit heeft toch net iets extra’s. Heel veel vrouwen houden ook van een man in pak: misschien is het niet eens het pak zelf, maar het feit dat de man zich opdoft. Gokje hoor.

Outfit 1 | The casual chic look

overhemden.com

overhemden.com

overhemden.com

Dit grijze overhemd met een hele fijne witte stip werd gedragen op de bruiloft die we onlangs bijwoonden. Gecombineerd met een korte broek en deze toffe strik paste hij perfect in de dresscode ‘lichte blouse met strik’. Het overhemd is van het merk Seidensticker en heeft een slim fit pasvorm. Daardoor sluit dit overhemd nauw aan op het lichaam en kan hij perfect in de broek worden gedragen. Mijn vriend combineert het grijs hier met een donkerblauwe chino en dito strik. Met grijze Manfield sneakers eronder heeft deze outfit de perfecte combinatie tussen chic en casual. De zonnebril (Ray-Ban) is van mij, maar ik denk dat ik hem nu kwijt ben 😉

overhemden.com heeft ook echt plenty accessoires om  je outfit mee af te stylen: je vindt het o.a. bretels, vlinderdassen, dasspelden, pochetten, riemen etc. Ook shop je er de vrolijkste Happy Socks!

Lees ook: MEN FASHION | It’s time for G-Shock

Outfit 2: The cool look

Deze look vond ik persoonlijk wat meer sleek. Een beetje glad, ja, haha! Ik hou zelf meer van het casual, dus outfit 1 was zeker mijn favoriet, maar toch misstaat deze outfit hem zeker niet.

Dit slim fit overhemd is volledig zwart en heeft een kent boord. Een kent boord zorgt voor een uitgesproken uitstraling. De kent boord kenmerkt zich door een korte of halflange rechte punt. overhemden.com schreef er in het verleden een toffe blog over. Hij heeft het ‘easy iron’ label, wat het voor mij als vrouw een stuk prettiger maakt 😉 (lekker traditioneel!). Ook deze outfit is mooi afgemaakt met een zwarte riem en zwart/grijze nette schoenen, gecombineerd met een donkergrijze jeans van Selected Homme.

Beide overhemden zijn nu in de aanbieding en ze zijn nog geen 60 euro!

Uiteraard is deze blog geschreven in samenwerking met overhemden.com