Selecteer een pagina

#Plussize bruiloft 10 | Handige lingerie oplossingen voor onder je jurk

30 juni 2019

Ik heb deze zomer weer een aantal lingerie oplossingen ontdekt die het dragen van bepaalde jurkjes comfortabeler maken! Ik had sommige van deze producten wel eens in de winkel zien staan, maar ik ging er niet vanuit dat het echt ook prettig zou zijn. Of dat het zou werken. Ik ben nogal sceptisch vaak ja 😉 Vandaag deel ik een paar tips met je die ik van vriendinnen heb gehoord waar ik helemaal weg van ben!

Photo by Andre Hunter on Unsplash

Mijn persoonlijke favo: de strapless maximizer van Hunkemöller

Ik ben niet gezegend met een grote cupmaat. Ik vind mezelf daardoor met een normale bh niet in proportie dus ik smokkel er wat bij met maximizer bh’s. Ik koop het allerliefst mijn bh’s bij Hunkemoller. Ik vind de normale maximizers van Hunkemöller echt hemels zitten en heel natuurlijk ogen. Ik heb er best wel wat geprobeerd van andere merken, maar er is er geen 1 zo aangenaam (en gaat zo lang mee!) als die van deze welbekende roze lingeriewinkel. Hoewel strapless bh’s vaak afzakken of knellen, is dat bij deze niet het geval. Hij kost 30 euro en de basics zijn er in zwart, wit en huidskleur. De basics zijn mijn favoriet!

lingerie oplossingen

Seamless (huidskleurige) ondergoed

Seamless ondergoed: ik kende het wel, maar kocht het nooit en droeg het nooit want ik had het nooit echt nodig. Totdat ik op vakantie een gele maxidress droeg die meer doorscheen dan ik had verwacht. Ik wilde hem eigenlijk alweer uit gaan doen op mijn kamer, tot een vriendin langsliep en zei: “Ik heb wel een seamless string voor je!” Ik was gelijk om. Je zag geen randjes en doordat hij nog huidskleurig was ook, zag je eigenlijk helemaal niks. Perfecto! Ik heb er zelf ook gelijk wat aangeschaft. Je hebt ze ook in bijvoorbeeld brazilians en shorts. Je vindt ze hier! (Er zijn trouwens ook perfecte varianten voor tijdens het sporten!)

lingerie oplossingen

Andere handige lingerie oplossingen

Ik maakte voor het eerst kennis met fashiontape. Een vriendin gebruikte het om haar jurk op zijn plek te houden bij het decollete, en de bruid gebruikte het zodat haar kanten jurk niet van haar schouders gleed. Multi inzetbaar dus!

Ook de low back strap bh’s waren nieuw voor mij. Noem mij maar een noob 😉 Deze bh’s hebben niet een normale sluiting op de rug, maar deze loopt kruislings en eindigt lager op de rug. Hierdoor kan je super goed een mooie lage uitgesneden jurk dragen.

Een andere lingerie oplossing die dit mogelijk maakt is de plak bh. Hierdoor heb je helemaal geen bandjes! En hij is er ook nog eens in push-up uitvoering. Zo creëer je gelijk een mooi decolleté.

Een mooi jurkje dragen wordt zo een stuk makkelijker! 🙂

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Hunkemöller

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...