Selecteer een pagina

Plussize bruiloft #8: Dreamy pink dress

22 mei 2019

Ik zit alweer helemaal lekker in de bruiloftsjurken, heb je het in de gaten? Ik heb dit jaar zoveel keus! Er gaan straks zeker minimaal 4 outfits mee in de koffer, wanneer we straks de bruiloft in Italie hebben. Ik kies degene waar ik op dat moment het meest zin in heb, en de rest mag dan gewoon mee wanneer we chic gaan dineren, de rest van de vakantie. Sounds like a plan, ja toch?

De ene bruiloft is de andere niet, en vaak worden er dresscodes gehanteerd wat bij een bepaald thema hoort. Leuk voor de foto’s, geeft zo’n mooi totaalplaatje! Vaak zijn bruiloftsjurken wel in een bepaalde stijl: met kant, met bloemen of veelal roze. Of gecombineerd, ha! Nou hou ik toevallig heel erg van roze 😉 dus ik neig misschien wel iets te snel naar die kleur. Daarom ben ik #sorrynotsorry dat ik vandaag ook weer een heel mooi roze pareltje laat zien.

Ulla Popken gelegenheidsjurk

Deze gebloemde mesh jurk heeft een soepelvallende, lichtroze jersey onderjurk zodat hij niet doorschijnt. De mouwtjes zijn wel van het doorschijnende mesh. Ik vind het erg fijn dat de mouwtjes wat langer zijn. Ik denk dat veel vrouwen dit ook fijn vinden. Goede zet, Ulla! Ik vind de felgekleurde bloemen op de jurk schitterend. De print herhaalt zichzelf mooi, zonder dat hij teveel wordt.

Met het ceintuur kan je goed een mooie taille creëren. De mesh jurk is ook verkrijgbaar in het zwart!

mesh jurk

Lees ook: OUTFIT | 8 geinige feitjes over mij die je vast niet wil weten

Wat maakt de outfit af?

De sandaaltjes die ik draag bij deze outfit komen ook van Ulla Popken! Dat is een verrassing, he? Het zijn hele mooie, wide-fit sandalen. Ik heb geen wide-fit nodig, dacht ik altijd, maar het zit eigenlijk super comfortabel. Ze zijn van echt leer en zijn van goud, met zilveren kwastjes voor een speelser effect. De hak is ongeveer 5 centimeter. Hoger moet het voor mij niet worden! Dus dit is perfect. Het bandje was iets te wijd, ik heb smalle enkeltjes haha, dus ik heb met een spijker wat extra gaatjes gemaakt. Ik ben nu helemaal wedding proof!

Het tasje wat ik draag is een ouwetje van Primark en de zonnebril is van H&M. Mijn lipstick is van The Body Shop.

Dit is een gesponsorde post.

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...