Selecteer een pagina

Nieuw bij The Body Shop | SE Cactus Blossom & SE Ginger + Carrot Cream!

09 mei 2019

Nieuw seizoen, nieuwe geuren! Heeft The Body Shop vast gedacht toen ze de heerlijke nieuwe frisse Cactus Blossom lijn lanceerden. Een heerlijke bloemige & fruitige geur stroomde mijn neusgaten in toen ik vorige maand het perspakketje van  TBS opende. Gelijk gebombardeerd tot mijn favorieten, dat snap jij wel. Daarnaast kreeg ik nog een pakketje cadeau met o.a. de nieuwe Carrot Cream die verrijkt is met kromme wortels. Kromme wortels? Ha! Jazeker! The Body Shop zou zichzelf niet zijn als ze hier geen bedoelingen mee hebben: om te helpen voedselverspilling tegen te gaan is dit product verrijkt met biologische wortels die te krom zijn om te worden verkocht in de supermarkt.

Carrot Cream met wonky carrots

De Carrot Cream is een heerlijke vochtinbrengende crème die er een beetje uitziet als een getinte dagcrème. Maar niets is minder waar! Deze vegan moisturizer geeft je een mooie gezonde glans zonder je een kleurtje te geven. Het is dus geen BB cream!

De crème is verrijkt met wonky carrots, oftewel wortels die cosmetisch gezien niet goed genoeg zijn voor in de supermarkten. Nou vind ik dat überhaupt al onzin, dus ik koop uit protest tegen dit gegeven ook vaak Buitenbeentjes. Eat that, mooie glimmende paprika! Doe mij maar een schele, boeit me niks.

Een paar hoogtepuntjes over deze moisturizer:

  • de huid voelt steviger aan
  • de huid krijgt een stralende teint
  • de verpakking is recyclebaar
  • bevat ook aloë vera (altijd goed)
  • hij kost € 16,00

Ik gebruik deze creme nu 2 weken als vaste dagcrème (nadat ik Oils of Life van TBS heb aangebracht) en ik vind het een superfijn product. Niet 1 met per se 100 beloftes tegen rimpels en ellende: gewoon een fijne, zachte vochtinbrenger met een licht oranje kleurtje 🙂

Er is uit deze lijn ook een cleanser verkrijgbaar.

The Body Shop Carrot Cream

Special Edition Ginger

Special Edition Ginger

Hallo ik ben Margo en ik ben verslaafd aan gember. Er gaat geen dag voorbij zonder gember in mijn thee, smoothie of avondeten. Gember = life. Dus een Special Edition Ginger lijn is alles wat ik nog nodig had in mijn leven. Ik ben nu compleet! De special edition lijn bestaat uit een fijne lichte body yogurt, een vettere body butter, een douche gel, een scrub & een handzeep.

Ik moet toegeven: ik was niet gelijk weg van de geur. Hij is pittig en fris, en ik moest er even aan wennen. Vooral de body butter is iets te gek voor me. Maar een pittige douche gel vind ik juist in de ochtend wel erg prettig en aan de yogurt ben ik inmiddels ook wel gewend 😉

Ook deze lijn is helemaal vegan en is verrijkt met gemberwortelextract uit India en biologische Community Trade-amandelmelk uit Spanje. De Special Edition Ginger lijn is er speciaal voor de zomer!

De prijzen variëren tussen 7 en 18 euro.

Cactus Blossom

Special Edition Cactus Blossom

Ik heb al vaker de body yogurts van The Body Shop bejubeld en de Cactus Blossom yogurt is geen uitzondering in mijn rijtje favorieten: je kunt de superluchtige, 100% vegan gel-crème direct na het douchen op je vochtige huid aanbrengen. Hij bevat cactusbloemextract uit Marokko en biologische Community Trade-amandelmelk uit Spanje en heeft een heerlijk exotische, bloemige geur. En die geur, ooo ik ben verslingerd.

The Body Shop Cactus Blossom 3

De body butter is weer wat vetter en hydrateert tot 72 uur lang. Wacht na het insmeren wel even met je kleren aan doen, anders glibber je heel de tijd in je outfitje 🙂

De scrub heeft geen plastic in zich (yay!) en bevat frambozenpitten om je eens lekker van je dode huidcellen te ontdoen. Ook deze scrub is heerlijk fris en fijntjes, en is perfect voor de gevoelige huid. Ook deze lijn is weer helemaal vegan, de prijzen variëren hier ook tussen de 7 en 18 euro.

We kunnen de zomer weer goed doorkomen met deze fijne, frisse geurtjes van mijn favoriete winkel!

Deze producten heb ik gekregen.

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...