M’n huid gaat nooit zo heel lekker op maskers, maar op die van The Body Shop gaat ze heeeel lekker. Ik had al een aantal favorietjes in m’n lijst staan – het Oats masker met amandelmelk heeft sowieso m’n favoriete geur en het Charcoal masker doet wonderen voor een ietwat vettige huid die een oppepper nodig heeft. Maar nu kreeg ik de Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask in de brievenbus (ja, het is altijd een mondvol :)) en deze knalde meteen op numero uno!

The Body Shop is altijd supergoed in het maken van gezellige pakketjes en dit fijne gezichtsmasker kwam in een tof zakje met echte koffiebonen! Ik rook de koffie al toen ik het doosje openmaakte. Het Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask is 100% vegan en is verrijkt met koffie en Community Trade-sesamolie uit Nicaragua.

The Body Shop Nicaraguan Coffee intense awakening mask

Het masker lijkt op een soort gel en hardt niet uit op je gezicht. De heerlijke koffie geur is lekker pittig (ik hou van de geur van koffie, maar niet iedereen zal het daarmee eens zijn ;)) en het masker is licht scrubbend. Het belooft verkwikkend te zijn en je een frissere uitstraling te geven. Let’s put it to the test!

Wat vind ik van het Nicaraguan coffee intense awakening mask?

Nog steeds een mondvol, ha! Al na de eerste keer gebruiken merkte ik dat ik inderdaad die frissere teint had. Ik vond het gelijk een blijvertje! Voordat ik een weekend weg ging gaf ik m’n gezicht nogmaals de koffie-boost en hey, vanavond mag hij weer m’n gezicht verkwikken. Je kan het masker 2-3 keer per week gebruiken. Doordat het licht scrubbend is zal je huid heel de week lekker fris zijn.

Een potje van dit masker kost 20 euro. Hoe lang je met een potje doet, ligt aan jezelf! Ik heb het nu 3x gebruikt en er is nog geen derde uit het potje. Je kan er dus even mee vooruit – ik denk dat een maskertje per keer mij nog geen 2 euro kost. Geen geld! En dat voor zo’n effect. The Body Shop, you’ve done it again!

Dit product heb ik gekregen ter review.