JA! Dit jaar gaan we gewoon weer door met de bruiloft outfits! Ik vond het vorig jaar superleuk om te horen hoe ik mensen kon inspireren met de outfits. Daarom heb ik deze wedding season ook weer minimaal 3 outfits voor dames klaar staan, en misschien ook nog wel 1 of 2 voor de heren… zpanning en zenzatie! We trappen dit seizoen af met een mierzoete outfit: een roze jumpsuit.

Natuurlijk horen jurkjes bij een bruiloft, maar dat wil niet zeggen dat je geen uitzondering mag maken in de vorm van een mooi pak, vind je ook niet? Deze roze jumpsuit behoort in de Dress to Impress collectie van MS Mode. Je weet, ik heb geen geheimen voor jullie. Ik zag deze jumpsuit in een advertentie op Facebook en ik ging gelijk naar de site toe. Maar ik vond hem niet! Dus ik plaatste een berichtje met de vraag wanneer hij online kwam, en voor ik het wist lag hij op m’n deurmat. Als cadeautje! MS Mode is echt te lief voor me, thanks lovely ladies <3

Roze jumpsuit MS Mode

Hoe (be)valt hij?

De roze jumpsuit is in een plissé model en is van een heerlijk licht, zacht aanvoelend polyester. Hij sluit in de nek met 2 knoopjes en verder is het instappen maar! Het ceintuur in de taille (van hetzelfde materiaal) zorgt ervoor dat de jumpsuit geen hobbezak wordt, wat jumpsuits wel vaak neigen te doen. Hobbezakken is voor niemand leuk, toch?

Ik heb op Instagram best wel wat vragen gekregen over de fit en het materiaal. Ik draag een maat 42. MS Mode valt in mijn ervaring altijd iets wijder, en ook met deze 42 heb ik nog wel ruimte in de jumpsuit. Dat vind ik juist superfijn! Dan voel ik me niet zo opgesloten.

ROze jumpsuit

Roze jumpsuit

De oud roze jumpsuit heeft wijde pijpen, en ook vrij lange pijpen trouwens! Hakken of wedges eronder zijn wel een must. Ik draag hier half rieten/half gouden wedges van de Primark. Bij lange na niet zo comfy als dit pak 😉 Ik denk dat ik de jumpsuit iets korter ga laten maken, zodat ik er ook sandalen onder kan dragen.

Deze zomer hebben we een bruiloft in Italië (ja, weer een buitenland bruiloft, tof he!) en dit pak is zeker een kanshebber om gedragen te worden 🙂 hij gaat in ieder geval mee in de koffer. En anders flaneer ik wel langs de boulevard in mijn mooie roze jumpsuit, haha!

Ook het tasje komt bij Primark vandaan, ik hou wel van een beetje hysterie in mijn outfits. De sieraden zijn van DRKS (zie blog vorig jaar) en de lipstick is van Kiko.

Zou jij liever een jurkje of een jumpsuit dragen naar een bruiloft?

Deze jumpsuit heb ik gekregen.