Selecteer een pagina

Outfit | World, here I come!

20 april 2019

De teller van aantal bezochte landen dit jaar staat inmiddels op 2, na dit jaar zal het hoogstwaarschijnlijk op 5 staan. Zijn het allemaal nieuwe landen op de lijst? Nee, niet allemaal! Maar wel allemaal nieuwe plekken. Ik hou ervan om nieuwe plekken te bezoeken, om van nieuwe plaatsen een ‘thuis’ te maken, ook al is het maar tijdelijk. Het liefst ga ik met een grote koffer op vakantie. Maar dat zijn wel elk tripje tientallen euro’s extra (plus een hoop gezeul plus een hoop gewacht) dus op weekendjes pak ik gedwee mijn kleine trolley in.

In mijn vorige blog over vakantietips vertelde ik al een kleine hack: ik pak het merendeel van m’n koffers in met zip-lock zakjes. I love me some overzicht, en omdat ik zelf heel slecht ben in het houden van overzicht zorgen de zakjes toch voor een beetje structuur in die koffer. Maar nu heb ik een trolley die ik met liefde meeneem, want hij heeft zelf al zakjes. Hallooo, zakjes in een koffer! Ik bestelde een nieuwe Suitsuit koffer – ja, die fancy retro koffertjes ja. Is hij niet super schattig? Er zijn ook nog andere formaten en kleuren van deze koffer beschikbaar, mocht je benieuwd zijn dan kan je de koffers in de webshop van OTTO eens bekijken.

Jas: Vero Moda • Schoenen & bril: H&M • Panty: Kunert • Jurkje: Asos curve • Haarband: hema

Reizen met handbagage kan voor een vrouw best lastig zijn. Ik wil sowieso altijd een stijl- of krultang mee, en outfits uitkiezen per dag is er niet bij. Ik heb opties nodig! Ik weet dat ik niet de enige ben. Ook ga ik altijd ruim boven die ene liter vloeistoffen heen, maar op Schiphol fluisterde een vrouw van de beveiliging ons in dat het tegenwoordig best meer mag zijn. Oh happy day! Deze fijne verdeling in de koffer heb ik links gebruikt voor kleding en rechts voor alle andere troep. Zo,

 

Suitsuit aanvullingen

suitsuit

Nu ik zo’n hip koffertje heb, voel ik wel enorm de behoefte om mijn collectie uit te breiden en de structuur nog nog beter te maken op mijn reizen. Bovenstaande uitbreidingen op de koffers zijn er allemaal: lingerie cubes, organizer sets & toilettassen. Mijn leven is pas compleet als mijn Suitsuit compleet is, snap je 😉

Het enige jammere: ze zijn heel gevoelig voor beschadigingen. Op mijn Edinburgh trip werd hij ingecheckt en hij kwam er flink gehavend uit. Het is dus wel echt een koffertje voor de handbagage.

Hoe reis jij het liefst? Een koffer inchecken, met een rugzak over je schouders of met handbagage?

Foto’s door Bianca Weeda

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...