Selecteer een pagina

XS REVIEW | NutraSkin Collagen drink

29 maart 2019

Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik ze heb, maar leuk vind ik het niet: rimpels. Al jaren zijn die kraaienpootjes een doorn in m’n oog (ha en naast m’n oog), maar langzamerhand komen er meer rimpeltjes bij. Sinds kort erger ik me dood aan die frons tussen m’n wenkbrauwen en ook naast m’n mond verschijnen kleine geultjes. Ik verzorg m’n huid goed, maar je kan de tand des tijds niet stoppen. Maar wel een tikkie tegenhouden! Van NutraSkin mocht ik een tijdje een Collagen Drink kuur volgen.

NutraSkin Collagen Drink

Van NutraSkin leerde ik dat 70% van je huid uit collageen bestaat. Voordat je 30 wordt, vermindert dit gehalte al en daardoor wordt je huid minder elastisch. Dus hallo rimpeltjes. Wees welkom op mijn waffel.

In het doosje zitten 20 sachets (34,95). Elke ochtend moet je een zakje oplossen in water en vervolgens kan je het vloeibaar geworden poeder opdrinken. Perfect om naast je ontbijt te drinken, of terwijl je je make-up aan het doen bent. Zo wordt het echt onderdeel van je beauty routine 🙂

NutraSkin
Nutraskin

NutraSkin Collagen Drink bevat VERISOL®. Dit ingredient bestaat uit bioactieve collageenpeptiden (BCP) en van VERISOL® is bewezen dat het huidveroudering tegen gaat. Klinkt natuurlijk veelbelovend! Daarnaast bevat de drank Vitamine C, wat bijdraagt aan de vorming van collageen.

Hoe gebruik je het?

Het sachet bevat een poeder wat je eerst zo in een glas moet doen. Je mag het ook in een smoothie mixen, of in een glas sap bijvoorbeeld. Het is geurloos en smaakloos, maar niet op een manier dat water geurloos en smaakloos is. Maar ik kan het niet helemaal beschrijven, haha! Vies is het zeker niet.

Je doet een beetje water bij het poeder en vervolgens meng je dit. Is het water opgelost? Dan kan je je glas verder vullen met water. Laat het glas even rusten en drink vervolgens het mengseltje op. Heb je meer vragen over de inhoud van een sachet? Check dan de website van NutraSkin!

Nutraskin

Natuurlijk werkt het niet na 1 dag. “Verschillende studies hebben laten zien dat een dagelijkse dosis NutraSkin de diepte van rimpels na vier weken aanzienlijk vermindert en dat dit effect na 8 weken verdubbelt.”. Ik zag al een lichte verbetering na 2 weken, dus wie weet wat het kan doen na 4 weken!

Werkt het?

Als ik een product ga testen en ik denk dat ik verbetering zie, stop ik er altijd weer even mee om te kijken of het ook echt werkt. Ik ben flink aan het afvallen en als gevolg daarvan zag ik dat mijn hals slapper werd. Oh my, ik ben pas 30! dacht ik, toen ik het voor het eerst zag. (Ok ok bijna 31, sssst!) Nutraskin kwam daarom zeker op een perfect moment. En daar was ook precies waar ik Nutraskin zag werken. Die hals.

Want na een tijdje stopte ik, en ondertussen is m’n hals weer slap. Stom, maar gelukkig weet ik nu hoe ik dit kan verhelpen! Ik vind het een fijn product, het is makkelijk in gebruik en ik zie ook daadwerkelijk al resultaten.

De producten van NutraSkin zijn o.a. te koop bij de Vitaminstore en ook bij diverse online drogisterijen.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

 

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...