Selecteer een pagina

OUTFIT | Yellow is here to stay!

07 maart 2019

Ja halllooootjes ik heb de lente in m’n bol! Ik krijg schoonmaakkriebels, heb m’n winterjas aan de kant geschoven en ik heb zin in highlights in m’n haar en een flinke fake tan. Maar even realistisch: ik heb een nieuwe werkster, het is toch weer te koud geworden om in m’n zomerjas rond te fietsen en van een fake tan ben ik altijd alleen een gevlekte panter geworden. Dus ok. Een lente outfit dan maar!

En ik moet eerlijk zijn: ik was echt supertrots toen de shop Pink Clove mij benaderde! Pink Clove is een shop voor curvy ladies vanaf maat 44. Laat dat nou eens exact mijn maat zijn 😉 Pink Clove is te shoppen op hun eigen website (Engels). Verzendkosten zijn rond de 10 euro, maar ik zag dat ze ook op Zalando verkopen!

De outfit

Deze zachte gele bikerjacket is niet meer te verkrijgen maar hij is er nog wel in het zachtgrijs. Ik draag hier deze superfijne top met snakeprint en deze suuuuperfijne broek die nu echt dik afgeprijsd is!

Erbij draag ik m’n oudroze sneakers van Primark want ik vind geel met roze totaaaal geen gekke combinatie. Op de 1 of andere manier matcht hij leuk met de kleuren in de top, vind ik!

De tapered trouser heeft een gekruisd detail aan de onderkant waardoor hij denk ik ook heel tof staat op een mooi paar pumps. Super leuk, als je daarop kan lopen natuurlijk 😉

Maatvoering

Ik heb alles in maat 46 besteld omdat ik op safe wilde spelen. De top is goed op maat en het jasje en de broek vallen iets ruimer. De volgende keer zou ik daar dus wel voor een maatje 44 willen gaan.

Dit weekend ga ik lekker flaneren in Lissabon en het jasje gaat mee in de koffer! Wat zijn jouw plannen voor het weekend? Enjoy!

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...