OUTFIT | Talking about polkadots!

Hey hallo! Hoe gaat het met jullie? Het is weer heerlijk weekend geweest en de lente is officieel begonnen. Er werden ons al veel mooie zonnetjes beloofd maar tot op heden vind ik het niet zoveel 😉 Ik heb nog steeds elke dag wanten aan op de fiets, haha! En een enorm charmante muts tegen fluizig haar door mistige ochtenden. Wat een schitterende zin was dat. Anyway! Nu de lente een beetje opkomt wordt het tijd voor blote armen en lekkere luchtige outfits.

Jumpsuit & t-shirt: Lovedrobe (gekregen)

Eigenlijk vind ik deze outfit niet des Margo’s. Maar ik wil altijd nieuwe dingen proberen en ik zag deze style op Instagram en ik dacht: hebben die kip. Het shirt heeft een print (die zie je in dit filmpje) en ik ben de laatste tijd helemaal van de witte shirtjes, met of zonder printje. Dus okee, dat was een score. Maar de jumpsuit? Nee, sorry.

Ik zeg je eerlijk: ik denk dat dat ook de reden is dat ik hem zo lang niet heb willen plaatsen. De outfit staat me niet mooi, want ik vind mezelf hier dik. Klinkt hard? Misschien wel. Maar afgelopen week plaatste ik een foto op de gram dat ik inmiddels 13 kilo ben afgevallen (niet sinds ik deze foto’s maakte, maar sinds september) en nu voel ik me 10x beter dan dat ik op deze foto uitstraalde. Op deze foto’s was ik 6 kilo zwaarder en zo’n onflatteuze outfit inclusief mijn lijf toen, nee. Gewoon nee. Maar inmiddels heb ik mezelf weer opnieuw leren waarderen en dus post ik deze foto’s. Want ook hier was ik mooi. Punt.

Toch heb ik nu een negatieve vibe bij deze outfit en ik denk niet dat ik hem vaker zal dragen. Maar ik heb het op z’n minst geprobeerd! En das ook wat waard 😉

Fijne woensdag!

5 Comments

 1. Goed dat je de foto’s alsnog plaatst en mooi om te lezen dat je sinds deze foto’s een stuk zekerder bent over je lijf. Alhoewel je op deze foto’s ook prachtig staat en straalt, hoor! Wat een onwijs toffe outfit!

 2. Wat een mooie foto’s! Desondanks dat je je daar niet prettig voelde.
  De jumpsuit is ook niet helemaal mijn ding, ik vind de print wel helemaal geweldig. <3
  Liefs,
  Evelien

 3. Bijzonder om te lezen, want toen ik deze foto’s op Instagram zag, dacht ik juist: wat ben je mooi! (En stiekem ook: doe mij zo’n pakkie) Ben je natuurlijk sowieso, los van je outfit. Maar ik vind het je dus ook echt goed staan. Ik vind het wel een erg schattige outfit voor jouw doen, dus bij je stijl zou ik het inderdaad misschien niet meteen verwachten. Leuk dat je het toch plaatst!

  1. Haha wat lief! Grappig eigenlijk, hoe je jezelf naar beneden kan halen terwijl andere mensen dat totaal niet zo zien. You made my day! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *