Selecteer een pagina

OUTFIT | Talking about polkadots!

27 maart 2019

Hey hallo! Hoe gaat het met jullie? Het is weer heerlijk weekend geweest en de lente is officieel begonnen. Er werden ons al veel mooie zonnetjes beloofd maar tot op heden vind ik het niet zoveel 😉 Ik heb nog steeds elke dag wanten aan op de fiets, haha! En een enorm charmante muts tegen fluizig haar door mistige ochtenden. Wat een schitterende zin was dat. Anyway! Nu de lente een beetje opkomt wordt het tijd voor blote armen en lekkere luchtige outfits.

Jumpsuit & t-shirt: Lovedrobe (gekregen)

Eigenlijk vind ik deze outfit niet des Margo’s. Maar ik wil altijd nieuwe dingen proberen en ik zag deze style op Instagram en ik dacht: hebben die kip. Het shirt heeft een print (die zie je in dit filmpje) en ik ben de laatste tijd helemaal van de witte shirtjes, met of zonder printje. Dus okee, dat was een score. Maar de jumpsuit? Nee, sorry.

Ik zeg je eerlijk: ik denk dat dat ook de reden is dat ik hem zo lang niet heb willen plaatsen. De outfit staat me niet mooi, want ik vind mezelf hier dik. Klinkt hard? Misschien wel. Maar afgelopen week plaatste ik een foto op de gram dat ik inmiddels 13 kilo ben afgevallen (niet sinds ik deze foto’s maakte, maar sinds september) en nu voel ik me 10x beter dan dat ik op deze foto uitstraalde. Op deze foto’s was ik 6 kilo zwaarder en zo’n onflatteuze outfit inclusief mijn lijf toen, nee. Gewoon nee. Maar inmiddels heb ik mezelf weer opnieuw leren waarderen en dus post ik deze foto’s. Want ook hier was ik mooi. Punt.

Toch heb ik nu een negatieve vibe bij deze outfit en ik denk niet dat ik hem vaker zal dragen. Maar ik heb het op z’n minst geprobeerd! En das ook wat waard 😉

Fijne woensdag!

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...