Hallo! Fris en fruitig net terug van een weekendje zon in Lissabon (sorry) en helemaal verkwikt en klaar voor de rest van maart. In februari kwamen er weer een paar fijne dingen op m’n pad en daarom is de Ontdekkingen van deze maand weer lekker gevuld. Oh yes baby!

Beauty: Etos Sweat Proof BB Cream

Vorig najaar kreeg ik van Vichy een hele fijne getinte dagcreme. Ik raakte hier gecharmeerd van maar toen de winter echt om de hoek kwam zetten, bleek deze crème toch iets te droog voor me. Omdat ik al zo’n droog bekkie heb deed ik al expres een basiscreme eronder, maar alsnog kreeg ik droge plekjes. Ik startte een zoektocht naar een andere BB Cream en na 1 misstap belandde ik al snel bij de nieuwe Etos Sport lijn. Make-up speciaal voor het sporten? Ik ga vaak met make-up naar de fitness, maar dat komt puur omdat ik gelijk doorga uit werk. In het weekend vind je me vaak zat met een bare naked face. Me optutten voor sporten vind ik nonsens. Dus daarom zou ik dit niet kopen.

Maar ik deed effe omdenken en dacht: sweat proof, das toch ook heul handig voor de zomer? Dus ik nam de lichtste variant mee. Al vanaf het eerste gebruik ben ik om. De BB Cream heeft een mooie medium dekking, en heeft een hydraterende formule. De voordelen hiervan zijn wat mij betreft:

  • een mooie glow
  • oogpotlood pakt beter vanwege ietwat vettige ondergrond
  • vermindert imperfecties door medium dekking
  • ziet er niet geplamuurd uit
  •  blijft een hele dag goed zitten, ook op een zwetende city trip 😉

Dusse: ben ik fan? Ja, ik ben fan van de Etos Sweat Proof BB Cream. Ondertussen heb ik ook de lipbalm meegenomen en hopelijk ben ik hier net zo enthousiast over!

Fashion find: chunky white sneaker van H&M

Mijn favoriete quote right now: I never met a chunky sneaker that I didn’t like. Vorige maand hemelde ik al de roze sneakers van Primark op maar ondertussen heb ik nog veel fijnere van ome Hennes ontdekt.

Witte sneakers zijn altijd goed maar ze moeten ook comfortabel zijn. Nou, deze zijn het! Ik heb ze totaal niet hoeven inlopen en ik heb er heel Lissabon op doorgebanjerd zonder pijn of blaren. H&M kan soms zo fijn zijn met sneakers! Vorig jaar had ik ook al zo’n fijn paar. Ik ga misschien gauw nog wel een back-up paar aanschaffen. Je weet nooit!

P.S. Hoe gaaf is deze zonnebril? Officieel een maart-ontdekking maar zo gaaf hey! Hij is van Mango.

Serie & Docu: Dirty John

Ik denk dat een hoop van jullie deze al hebben ontdekt: Dirty John. Een toffe, spannende serie met Connie Britton en aanvullend moet je ook echt de documentaire kijken, voor nog meer bloedstollende details over deze smerige John. Echt waar! Een korte tip van flip. Gewoon kijken. In het begin vond ik het saai, maar toen er wat meer vaart in kwam had ik de smaak helemaal te pakken. De smaak van vieze John. Wat een verhaal!

Oke, om het kort en krachtig te houden deze maand hou ik het hierbij. Tot volgende maand! (geintje natuurlijk)