Selecteer een pagina

Mijn 3 favoriete outfits van de laatste tijd

19 februari 2019

Ik heb altijd lievelingsoutfits. Die draag ik dan zo vaak in een korte tijd, dat je me erin kan uittekenen. De laatste tijd vind ik weer zoveel leuke items in de winkels! Ik word er helemaal enthousiast van en het leuke is dat het ook items zijn die je veel kan her-combineren. Ik ben dus weer lekker aan het experimenteren met outfits & I love it!

Outfit 1

My Jewellery rokje 
My Jewellery rokje

Dit is echt een typische Margo-outfit. Ik heb deze winter een aantal van dit soort leuke rokjes met print gedragen en dit is een mooie aanvulling voor het voorjaar. Nu combineer ik hem nog met een warme legging maar ik zie het ook al helemaal voor me dat ik hem in de zomer lekker met blote benen en een leuke top draag. Het rokje komt bij My Jewellery vandaan en de trui is een fijne basic met vleermuismouwen van H&M. Schoenen zijn ouwetjes van Lesara.

Bovenstaande accessoires kreeg ik ook cadeau van My Jewellery. Hun nieuwe collectie scrunchies is echt te gek! Ik ben een aardige collectie aan het aanleggen. Deze is van roze ribstof en past superleuk bij een nieuwe frisse voorjaarsgarderobe 🙂

Outfit 2

Ik ben sinds kort dol op deze kleurencombinatie. De blouse is van Violeta by Mango. Vaak vind ik deze lijn een tikkie te duur, maar deze bloesjes zijn goed betaalbaar (25,99 per stuk). Ze zijn er ook in het blauw en wit en die ga ik dus ook aanschaffen, dat snap je! Ik vind het leuk om er een knoopje in te leggen maar ook in een spijkerbroek draag ik hem graag. De broek is van River Island plus en kocht ik in de sale. Deze broeken vallen fijn op maat!

Outfit 3

Sinds kort ben ik helemaal intro neutrals 🙂 Deze broek is van H&M+. Ik vind het grappig hoe ik dankzij m’n blog en IG buiten m’n comfortzone durf te stappen. Een broek zoals deze is niet flatteus, maar wel supertof en daarom vind ik het helemaal waard om hem met trots te dragen. De trui zag je ook al in outfit 1, en de sneakers zijn m’n tweede paar dad sneakers van H&M! Ze zitten echt superlekker (stiekem echt veel lekkerder dan de Primarkies uit de vorige outfit :))

Now tell me: welke outfit zou jij ook wel dragen?

Deze blogpost bevat items die ik heb gekregen.

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...