some-fashion

Fashionable sporten met some,… fashion

Een nieuw jaar betekent vaak voor veel mensen goede voornemens: meer sporten, gezonder eten, en nieuwe doelen stellen voor jezelf. De sportcollecties hangen weer volop in de winkels en vaak motiveert een toffe sportoutfit mensen nog meer om lekker te gaan trainen. Ik zat de afgelopen tijd in een goede flow totdat ik de griep kreeg, eind november. Dankzij m’n rugproblemen begin dit jaar kon ik nog niet echt lekker aan de slag. Maar nu heb ik groen licht gekregen om weer te trainen en de afgelopen week zette ik mijn eerste stappen op de crosstrainer weer. Ik deed dit in m’n gloedjenieuwe sportoufit van some,… fashion! (gekregen)

some,...fashion
some,...fashion

some,… fashion sportswear

Zoals je wellicht weer is some,… fashion onderdeel van MS Mode en some,… richt zich vooral op stoere streetwear en supermooie sportswear. Met Isadee Jansen als model is dat natuurlijk een succesformule 🙂 Laatst mopperde ik op Instagram nog over de kat die een gat in m’n sportbroek had gemaakt, dus ik ben superblij met deze nieuwe mooie broek met panterprint. Ik draag een maat M. Hij zit goed strak, wat ik wel echt een must vind voor een sportbroek. Ik vind hijsen altijd zo stom, haha!

Deze broek is lekker lang, heeft een hoge taille en is van een dikke stof. Zo schijnt hij niet door, en de sportieve bies aan de zijkant maakt hem helemaal af.

some,.. fashion

some,.. fashion

De cropped pink sweater is heerlijk voor deze koude dagen. In mijn sportschool staat de airco vaak volop te blazen, korte mouwen is vaak echt koud. Hoe hard ik ook train, echt waar! Een trui was zeker welkom. Ook met het oog op de lente: ik wil straks weer lekker buiten gaan trainen en zo’n niet te dikke sweater is perfect voor een outdoor workout. Ik draag een maat M omdat in mijn ervaring MS en some,… vaak iets wijder vallen. De trui is ook beschikbaar in zwart.

In deze nieuwe collectie vind je ook sportieve tops, wijde sportbroeken en kekke jasjes voor het hardlopen.

Bedankt some,… voor deze toffe outfit! Reken maar dat er met veel plezier gebruik gemaakt van gaat worden 🙂

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *