Selecteer een pagina

Fashionable sporten met some,… fashion

02 februari 2019

Een nieuw jaar betekent vaak voor veel mensen goede voornemens: meer sporten, gezonder eten, en nieuwe doelen stellen voor jezelf. De sportcollecties hangen weer volop in de winkels en vaak motiveert een toffe sportoutfit mensen nog meer om lekker te gaan trainen. Ik zat de afgelopen tijd in een goede flow totdat ik de griep kreeg, eind november. Dankzij m’n rugproblemen begin dit jaar kon ik nog niet echt lekker aan de slag. Maar nu heb ik groen licht gekregen om weer te trainen en de afgelopen week zette ik mijn eerste stappen op de crosstrainer weer. Ik deed dit in m’n gloedjenieuwe sportoufit van some,… fashion! (gekregen)

some,...fashion
some,...fashion

some,… fashion sportswear

Zoals je wellicht weer is some,… fashion onderdeel van MS Mode en some,… richt zich vooral op stoere streetwear en supermooie sportswear. Met Isadee Jansen als model is dat natuurlijk een succesformule 🙂 Laatst mopperde ik op Instagram nog over de kat die een gat in m’n sportbroek had gemaakt, dus ik ben superblij met deze nieuwe mooie broek met panterprint. Ik draag een maat M. Hij zit goed strak, wat ik wel echt een must vind voor een sportbroek. Ik vind hijsen altijd zo stom, haha!

Deze broek is lekker lang, heeft een hoge taille en is van een dikke stof. Zo schijnt hij niet door, en de sportieve bies aan de zijkant maakt hem helemaal af.

some,.. fashion

some,.. fashion

De cropped pink sweater is heerlijk voor deze koude dagen. In mijn sportschool staat de airco vaak volop te blazen, korte mouwen is vaak echt koud. Hoe hard ik ook train, echt waar! Een trui was zeker welkom. Ook met het oog op de lente: ik wil straks weer lekker buiten gaan trainen en zo’n niet te dikke sweater is perfect voor een outdoor workout. Ik draag een maat M omdat in mijn ervaring MS en some,… vaak iets wijder vallen. De trui is ook beschikbaar in zwart.

In deze nieuwe collectie vind je ook sportieve tops, wijde sportbroeken en kekke jasjes voor het hardlopen.

Bedankt some,… voor deze toffe outfit! Reken maar dat er met veel plezier gebruik gemaakt van gaat worden 🙂

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...