De ontdekkingen van: januari

05 februari 2019

De ontdekkingen waren even met vakantie! Maar ik vond dit zo’n leuke categorie dat ik hem terug heb laten komen van zijn zonnige eiland. Hup, back to work baby! Graag deel ik met jou wederom mijn favorieten van de afgelopen maand. Januari leek wel jaren te duren: de memes dat januari 2919 dagen had vlogen je om de oren ūüėČ maar for real: hij had ook 5 weken. 5 weken voordat het salaris kwam! 5 weken voordat die eerste maand voorbij was, poeh hee. Nu is het februari en hoewel de sneeuw weer naar beneden dwarrelt, zie ik het positief in: het is elke dag nu tot half 6 licht. Half 6! Dat betekent dat het nog licht is als ik naar huis fiets. ZO FIJN!

Goed, over tot de orde van de dag. Wat heb ik ontdekt in januari?

Serie: Greenleaf

Ik ben Margo en ik ben verslaafd. Aan Greenleaf, jawel! Deze toffe Netflix serie zorgt ervoor dat ik ademloos elke aflevering verslind. En ik overdrijf niet, echt niet. Afgelopen week was er een superspannende scene en m’n vriend was er doorheen aan het kletsen. Ik snauwde hem (zeer onaardig, sorry) af. Hij zei: jemig, je bent echt geobsedeerd he? Ja duh, er gaat iemand dood hallo! Spannende vechtscene¬† ¬†hallo! Ik kijk het in bad op m’n laptop, op m’n telefoon als ik m’n make-up aan het doen ben en het liefst nog op de bank onder een kleedje. Als ik alleen thuis ben.

De serie gaat over een rijke, kerkelijke familie in Memphis met bergen intriges, affaires en andere moeilijke zaken. Daar kan GTST nog wat van leren. De serie is van Oprah Winfrey en ze speelt er ook een kleine rol in. En hoewel ik niks met God of met de kerk heb, was ik vanaf moment 1 bevangen. Zelfs door de preek door de bisschop. Goh. Ik ga zo gelijk weer op de bank duiken ūüôā Greenleaf, check it!

Voor in huis: Lava plantje

Nieuw op de salontafel: de ‚ÄúLova Platycerium‚ÄĚ. Dit plantje groeit op een lavasteen, die op zijn beurt vast zit aan het bakje. De bladeren lijken op een gewei. Geinig he? Er zijn meer soorten Lova‚Äôs in allerlei soorten en maten.

Lava is een voedzame steen en daardoor groeien er makkelijk leuke plantjes op. Sommige Lova’s moeten elke dag water, maar deze wil graag even 2 dagen rust tussen z’n slobberbeurten door. Na 2 dagen droogstaan mag je het bakje weer bijvullen met water. Weer eens wat anders dan een pot, toch? Ik leerde dit plantje kennen dankzij een collega met groene vingers en ik vind het fascinerend. Wat een tof, uniek plantje!

lava plantje

Musthave: dad sneakers van Primark

Misschien zag je deze wel langskomen op Instagram: de ‘dad sneakers’ die ik kocht bij Primark! Ze zijn oudroze en ik was er gelijk weg van. Ze worden ook wel ‘ugly trainers’ genoemd maar lelijk of vader of niet: I love them. Ze kosten 18 euro en zijn er ook in allemaal andere kleurencombinaties.

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Nee, ik ben zeker niet de eerste die hier last van heeft & een blog over schrijft en ik zal ook zeker niet de laatste zijn! Maar sinds ik zwanger ben, heb ik een hoop DM's gehad met vragen voor tips. En omdat elk lichaam ander werkt en iedereen baat heeft bij...