Ik ben een sucker voor mooie accessoires. Ik maakte onlangs kennis met het schitterende Zwitserse horlogemerk Klokers en mooie dingen zijn er om gedeeld te worden! Dus voila: meet Klokers!

Klokers staat garant voor kwaliteit en fashionable designs en dat zie je goed terug in de mooie horloges. De klok kan losgemaakt worden van het bandje en is inzetbaar op alle accessoires die Klokers biedt. Naast de bandjes (die ook verschillende designs en kleuren beschikbaar zijn) zijn er ook andere toffe, hippe items.

Niet alleen horlogebandjes!

Zo kan je hem als desk-watch installeren – een klein klokje voor je neus, zeer handig – en kan je hem als pocketwatch dragen (ZEER hipster!).

Wel echte mannenaccessoires, dat wel. Maar!

De vrouwenlijn is sinds kort uitgebreid met een lijn horloges en sieraden in 1: niet zomaar verwisselbare bandjes, maar chique bangles wanneer je je klokje losklikt. De armband is gemaakt van het mooie materiaal Palladium en zorgt voor een mooie glans.

klokers horloges

De Klokers horloges staan bekend om hun jaren 70 design: yes, back to the future! De 3 schijven op de horloges geven de klokjes een retro uitstraling en laat retro nou net helemaal hip zijn.. 🙂 De armbanden bij deze horloges maken het heel toegankelijk voor vrouwen om deze te dragen, want de andere straps zijn wel net iets te mannelijk, vind je niet?

Klokers is online verkrijgbaar op hun eigen website maar uiteraard hebben ze ook diverse verkooppunten in Nederland. Check hun website voor meer info! De horloges kosten tussen de 400 en 500 euro.

Deze blog is geschreven als samenwerking