Oke het is bijna 20 januari en je komt nu met je back to work?! Ja maar ja, het is dan ook vanaf deze week dat ik weer 100% meedraai at work. Jullie volgen me ongetwijfeld allemaal op Instagram en daar had je dan ook vast wel gezien dat ik effe niet zo mobiel was. Dankzij een hernia was ik een paar dagen aan bed gekluisterd, werkte ik vervolgens een paar halve dagen (tot mijn grote irritatie, want SAAI thuis) maar nu! Nu ben ik er weer. Nog wel mank en zeker nog niet genezen, maar ik ben al heel blij met hoe het nu gaat. Ik doe het zonder pijnstillers, want de eerste 1,5 week heb ik veel last gehad van de bijwerkingen van die troep. Als het echt niet gaat neem ik paracetamol maar verder rock ik stug door. You know me 😉

De 2 weken daarvoor was ik ook afwisselend vrij en was ik af en toe een halve dag op kantoor. Nu ik  er weer een volle week ben, voelt het echt alsof ik terugben van m’n grote zomervakantie haha! De week is dan ook voorbij gevlogen en ik ben blij dat ik niet meer elke dag om 1 uur naar huis moet omdat ik niet meer kan zitten of staan. Het enige waar ik nu nog naar verlang is sporten (hahahaha ja echt) maar goed, na 2,5 week kan je niet alles al verwachten.

Ongekend eigenlijk he, dat het al een maand geleden is dat ik blogde. Ik nam een kleine kerstvakantie (elk jaar wel lekker om even niet met de blog bezig te zijn) maar door die rug-ellende werd het een langer verhaal dan gepland. Maar ik ben weer back on track en vandaar deze back to work outfit, op een Margo-manier!

Outfit details: Jasje H&M – Jurkje Vila – Schoenen: Vans – Panty: Kruidvat – Sieraden: H&M

H&M wilde mijn foto reposten op hun account! Hoe gaaf is dat! Helaas moet je dan replyen met #yesHM en dat werkt op de een of andere manier niet. Ik heb Instagram gecontact zodat ze dit kunnen verhelpen want gereport worden door H&M is toch wel een droom! Keeping you posted on this one 🙂