Wauw deze outfit heb ik echt al veel te lang op de plank liggen. Excusez-moi! Deze outfit is van vorige maand, toen je nog niet je jas uitbibberde, remember? Een pantalon is perfect voor wat zachter weer, want koude enkeltjes is voor niemand fijn.

Tijd om weer eens bij te kletsen! Het zijn drukke tijden en m’n blog ligt een beetje op een laag pitje. Ik had een aantal weken geleden flink de griep te pakken, voor het eerst in jaren. Ik was al een paar dagen keelpijnerig en hangerig en op woensdagmiddag sloeg hij opeens in als een bom. Ik heb het op kantoor uitgezeten tot 5 uur, moest nog langs de fysio – die me heel zachtjes aanpakte omdat ik al ziek was – en vertrok vervolgens gelijk naar bed. Ik had het zo koud en voelde me zo ellendig! En ik voelde de bui al hangen… donderdagochtend was het nog ellendiger. Echt weer eens de griep dus. Balen! Zaterdagochtend voelde ik me nog steeds klote maar ik besloot eens uit bed te gaan en een frisse neus te gaan halen. Dit hielp! Ik ging even langs de Etos voor een aanvulling op m’n medicijnkitje 😉 en haalde wat kruidnoten voor m’n zielige zieke ik.

Uiteindelijk ging ik maandag weer naar kantoor maar op dit moment (2 weken later) ben ik nog steeds aan het kuchen. Het moet slijten waarschijnlijk. Maar we zijn er weer hoor!

Afgelopen weekend gingen we met een bevriend stel naar de kerstmarkt in Aken. Ik had een hotelletje geboekt via Booking – het was een top hotel, op 2 km lopen van de binnenstad. Het zal vol met de doelgroep van de kerstmarkt (55+ hahaha) maar het hotel was mooi en de bedden lagen heerlijk. De kerstmarkt zelf was niet echt mijn ding: superdruk, langzaam lopende mensen en er wordt een hoop troep verkocht. Gelukkig kan je in Aken goed shoppen! We kochten een berg kerstcadeautjes, ik liet mezelf een nieuw wenkbrauwpotloodje van Mac aansmeren en we dronken er heerlijke gluhweintjes en cocktails. Zondag vertrokken we nog voor eenzelfde shoprondje naar Maastricht, waar ik een superleuke trui kocht bij Stradivarius. We sloten de zondag af met de goddelijkste picanha bij Granny’s Grill hier in Rotterdam. Jammie! Het was echt een topweekend!

Ik draag een volledige outfit van Lovedrobe en mijn schoenen zijn van Woden. Ik vind deze top eigenlijk beter staan op een lange skinny – omdat de pantalon kort is en dit bloesje lang vind ik dat m’n lijf er een beetje gek uitziet zo. Haha!

En hoe gaat het met jou?