Selecteer een pagina

Kleur de kerst met de Etos limited edition collectie!

11 december 2018

Less is bore! vindt Etos deze kerst. Ik vind less altijd bore, maar in dit geval hebben ze helemaal gelijk. Met de Limited Edition kerst collectie laat Etos mijn ekster-hart sneller kloppen, want ik zie zooooveel goud en glitter! De inhoud bevat zowel subtiele items als shiny items. Lees verder voor alle ins & outs van deze collectie.

Kleur je gezicht: Bronzing Palette

Ik moet toegeven: ik ben niet zo sterk in contouren. Meestal ben ik 1 grote vlekkenbende maar ik begrijp wel hoe het moet – het lukt alleen niet. Gelukkig is deze subtiele bronzer ook te gebruiken om simpelweg je gezicht wat meer kleur te geven. Iets wat helemaal geen kwaad kan in de winter 😉 De highlighter heeft een lichtgouden shimmer en is een gouden match met de bronzer.

Kleur je gezicht: Face Palette

Al sinds ik hem binnenkreeg de favoriet: het Face Palette! 1 matte oogschaduw en 3 shimmer kleurtjes om een feestelijke smokey eye mee te maken. Ook bevat het Face Palette 2 mooie blushes: 1 roze en een wat meer peachy. Om je gezicht af te maken heb je een subtiele highlight die de blosjes net even wat spannender maakt.

Kleur je ogen: Eyeliner Goud & Eyeliner Gun Metal

Ik ga de deur niet uit zonder mijn zwarte lijntje (met of zonder wing, dat is me om het even) maar elk jaar koop ik wel weer een glitter variant om de feestdagen bijzonder te maken. Etos heeft er dit jaar 2! Een zilveren en een gouden. Je kan je zwarte lijntje subtiel glitterend maken, of juist alleen een flinke glitter wing zetten.

Lees verder onder de foto’s

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Face Pallette

7,99

Lipsticks

3,99 per stuk

Bronzing palette

6,99

Eyeliner goud / Gun Metal

2,99

Mascara

4,99

Glitter body puff

4,99

Etos Limited Edition

Kleur je gezicht: mascara

In deze gouden verpakking met mooie roze bloemen bevindt zich een diepzwarte mascara. Hij maakt je ooglook compleet en belooft langdurig te blijven zitten. Ik heb deze nog niet getest maar ik beloof binnenkort weer eens een make-up look op de blog te posten!

Kleur je lippen: Santa’s Helper, Sparkle Away & Mistletoe Fever

Deze fijne lipsticks met een crème textuur verzorgen je lippen zodat ze niet uitdrogen. Etos heeft rekening gehouden met jouw kerstinvulling: dankzij de goede pigmentering blijft hij langer zitten tijdens het eten of wanneer je lekker aan het cocktails sippen bent. Geen afdruk op jouw martiniglas!

De rode en bruine tinten hebben een mat effect en je maakt hem extra sprankelend met de Sparkle Away glitter lipstick! Breng deze over je lipstick aan voor die speciale feestlippen.

Naast deze 3 lipsticks is er ook een donkerrode tint genaamd Jingle Bells.

Kleur je gezicht: Glitter Body Puff

Als ik me ergens Hollywood-glam van ga voelen is het wel van zo’n mooi flesje met een puffertje. Dit mooie flesje voorziet je van een subtiele glans op je sleutelbeenderen (of over je hele gezicht natuurlijk!) zodat je goed opvalt in het licht van de kerstboom 🙂

Naast deze glitterbom is er ook een vloeibare variant: Shimmering Drops.

Deze producten zijn mij toegestuurd om te reviewen. Voor prijsinformatie hover je over de foto’s heen.

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...