MS Mode kerst outfit

IT’S PARTY TIME | Dress up for December met MS Mode

De feestmaand is aangebroken! Blogwise altijd 1 van de leukste maanden: schitterende outfits mogen geshoot worden, er zijn prachtige kerstcollecties uitgebracht van allerlei beautymerken en er zijn gewoon overal glitters. YAY! De eerste party outfit van dit jaar is van mijn allerliefste MS Mode. Net zoals vorig jaar hebben zij een Dress up for December collectie uitgebracht met outfits voor de curvy vrouw: o.a. glitterende jurkjes, sexy jumpsuits en mooie kanten rokken vind je in deze mooie collectie. Ik laat je vandaag mijn lievelings zien!

Om eerlijk te zijn: ja, ik moest wel een dag of 2 nadenken voordat ik mijn definitieve keuze kon maken uit deze collectie. Ik ben een enorm jurkjesmens dus ik werd gelijk getriggerd door de mooie jurkjes met pailetten of kant. Maar aan de andere kant dacht ik, het is ook wel weer eens leuk om iets anders te doen. Een kanten rok met een sexy body misschien? Vorig jaar droeg ik een jumpsuit en die bleek ik verder nooit uit de kast te trekken dus dat zou een zinloze optie zijn. Keuzes… keuzes… 😀

MS Mode kerstjurkje

MS Mode kerstjurkje 4
MS Mode kerstjurkje 3

De Dress up for December collectie telt een mooi aantal jurkjes maar deze overslagjurk bleek toch echt m’n favoriet. Het is een zijdezacht jurkje met een lichtroze onderjurk en superzacht kant. Hij heeft een vrij lage hals en indien je niet echt van decolletes houdt, kan je er altijd nog een zwarte top onder dragen (misschien ook met kant!). Een overslagjurk benadrukt je figuur altijd mooi en ik voelde me dan ook supersexy in dit jurkje. Mijn NYE outfit is klaar hoor…!

Ik draag het jurkje in een maat M – MS Mode valt altijd ietsje ruimer dan gebruikelijk dus met mijn 44 is dit prima. Hij zit bij de armen ietwat strak maar verder wel perfect rond mijn lijf.

MS Mode kerstjurkje 2

Ik combineerde hem met een faux fur jasje van H&M (die hebben ze nu ook bij MS Mode! En ook in het roze! Ik zou het wel weten als ik jou was ;)), een 60 dernier panty en nieuwe lage laarsjes van Scapino. Het zijn de Nova chelsea boots zwart, en aan de zijkant zit een klein subtiel glittertje en ze lopen heerlijk!

Deze outfit is geschreven in samenwerking met MS Mode.

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *