Ben jij al winterklaar? Heb je al een kast voor aardetinten, rood, donkergroen en okergeel? Je meid hier wel hoor. Check voor de grap maar eens m’n feed: het bewijs is daar. 😉 Hoe kan het ook anders dan dat ik vandaag weer een heerlijk warme outfit voor je klaar heb staan?!

MS Mode jasje

MS Mode jasje
MS Mode jasje

Ik mocht bij m’n allerliefste MS Mode een van hun toffe jassen uitkiezen. Zeg ik daar nee tegen? 3 keer raden! 😉 Ik draag hier het faux leather jasje met imitatiebont aan de binnenkant. Hij is ook echt goed winddicht en boterzacht. Ik draag een maatje 44 en met een dikke trui is dat net iets te krap, maar met een luchtig bloesje of jurkje eronder kan het prima. Ben je een koukleum en draag je graag dikke truien, size up!

MS Mode jasje

MS Mode jasje

Het jurkje wat ik draag komt bij Primark vandaag. Hij deed me denken aan het Monki jurkje wat ik een paar maanden geleden droeg, alleen was die geel en had hij korte mouwen. Het model is hetzelfde: overhemdblouse en wijd – maar met een riempje is alles beter! Ook heeft deze 3/4e mouwtjes met een strik. Houkvan.

MS Mode jasje
MS Mode jasje

Het leuke van dit nepleren jasje vind ik dat hij zowel dicht als open tof te dragen en te combineren is. Hij is nog beschikbaar in alle maten: van maat 40 t/m 52.

Het riempje zag je al vaker en komt van H&M, mijn schoenen komen bij Otto vandaag en de legging is die ene met die brede band van H&M. Dat zijn mijn favoriete!