Het is weer die tijd van het jaar: de kerstcollecties druppelen langzaamaan de winkels in en het is dus genieten geblazen. Schitterende adventskalenders, feestelijke make-up collecties en leuke cadeausets om je vrienden of familie mee te verwennen. Net zoals vorig jaar neem ik jullie weer mee in de kerstcollectie van The Body Shop!

#enchantedbynature

Waar je The Body Shop sowieso van kent is hun steun aan goede doelen. Dit jaar geef jij, met elke aankoop bij The Body Shop, iets terug aan de natuur. Met alle aankopen die je in november en december doet, steun je direct 10 miljoen vierkante meter bos in Engeland en Armenië. Die steun is hard nodig: zoals het er nu uitziet, is 230 miljoen hectare bos verdwenen in 2050. Dit brengt het leefgebied van dieren enorm in de problemen en The Body Shop draagt dieren & natuur altijd een warm hart toe.

Give back to nature this Christmas!

De nieuwe kerstcollectie is daarom een ode aan de betoverende geuren en texturen van een winters bos. Met jouw aankoop maak je iemand in je omgeving blij, maar ook deze bossen en hun bewoners. Wil je meer weten over dit doel? Check dan deze link.

De kerstcollectie van 2018

Hover over de producten voor hun naam en prijsinfo.

Lees ook: Event The Body Shop x House of Holland & Unboxing goodiebag

Feestelijk body butter-trio

Op de foto’s zie je het feestelijke body butter trio met 3 heerlijke geuren om jezelf lekker mee in te smeren: het frisse Peppermint Candy Cane, de zoete Berry Bon Bon en de subtiele Vanilla Marshmallow. Uiteraard zijn de hoofdingredienten van deze butters community trade verkregen en zorgen voor een gladde, gehydrateerde huid deze winter.

Wist je al dat ik 3 full size butters weggeef op mijn Instagram? Check deze link! 

Community trade-cadeauzakje

Yes, herbruikbare zakjes! Ik ben d’r dol op. Je ziet het steeds vaker in supermarkten om je brood en groente in te verpakken. Ik erger me al jaren aan het onzinnige gebruik van plastic bij het boodschappen doen – en cadeauverpakkingen kunnen er ook wat van. Lang leve duurzame en herbruikbare cadeauzakjes. Ze kosten 1 euro en je mag het vullen met je favoriete verwenproducten.

Festive Sack of Peppermint Candy Cane Delights

Mijn herbruikbare zakje was gevuld met een kleine Peppermint Candy Cane shower gel, body butter & scrub én een heerlijke handcrème. Halloooho, make my day! Deze cadeauset is € 20.

Born Lippy Butterfly

Hoe leuke cadeauverpakking is dit: een vlinder gevuld met lippenbalsems! Heerlijke zoete, zachte balsems die je lippen niet uitdrogen. Mijn favoriet is de Raspberry smaak! De gehele vlinder kost € 14.

Lees ook: The Body Shop Adventskalender 2017

Bella the Bear Hair Wrap

Ik heb altijd al een hair wrap willen hebben! Deze schattige beerhanddoek droogt je haar op eenvoudige wijze. Er is ook een variant met een vosje. <3 € 10

Wat is er verder nog te verkrijgen in de kerstcollectie?

Oh meid, echt plenty! Zo is er de prachtige Liquid Lip Parade, een etuitje met de mooiste Matte Lip Liquids in de nieuwste kleuren. Verras de mannen in je familie met een heerlijke Guarana & Coffee Skin Energising set (de cleanser is hier favoriet!) of een Beard Care Kit.

De uitblinker dit jaar is Olivia The Owl, een tinnen uil gevuld met de heerlijkste producten. En als Olivia leeg is, wordt ze een spaarpot!

Ik kan nog wel even doorgaan met alle toffe sets opnoemen, maar The Body Shop heeft zoveel mooie sets en losse producten die je cadeau kan geven, kijk gewoon lekker zelf en steun automatisch het goede doel bij je aankoop!

Deze producten heb ik toegestuurd gekregen.