GURRRLLL! Groot nieuws! Hoog bezoek! Vanilla Pumpkin is back in business! Vorig jaar maakte ik kennis met deze geur in op het The Body Shop in-store event in Amsterdam. Lesley had de handcrème met deze geur in haar goodiebag maar haar zwangerschapsneus trok de geur niet, dus doneerde ze hem aan mij. Thank god, want ik was al gelijk verslaafd! De tube is heel de winter meegegaan. En toen er gisteren een onbestemd doosje binnenkwam moest het toch haast wel… zou het dan toch echt… JA!! De lijn is uitgebreid!

Vanilla Pumpkin Body Butter

De beroemde body butters van The Body Shop zijn er al in heul veul geuren en kleuren. Onlangs vertelde ik je nog over de zomerse bananengeur, maar die kan toch echt de la in en moet plaats maken voor de winterse geur van Vanilla Pumpkin.

The Body Shop Vanilla Pumpkin body butter

Het artwork van deze special edition is zeker een stapje omhoog gegaan en de verpakkingen worden allemaal versierd met een vrolijk doodshoofd. Herken je het? De verpakkingen zijn geïnspireerd op het Latijns-Amerikaanse Dia de Los Muertas: de dag van de doden. Is het toeval dat deze lijn met dit artwork uitkomt in oktober, de immer creepy Halloweenmaand…?

De butter is 100% vegetarisch en hydrateert 24 uur lang. Toevallig gebruikte ik gisteren nog de body butter met vanille en kaneel, uit de kerstcollectie van vorig jaar. Ik hoop dat hij terugkomt dit jaar, want tegen de kerst is deze Vanilla Pumpkin body butter wel op 😉

Vanilla Pumpkin Hand Cream & Shower Gel

Ik weet niet hoe het met jou is, maar nu de herfst is ingegaan volgen ook m’n handen braaf het najaarsprotocol en zijn ze gelijk weer droog. Hetzelfde geldt trouwens voor de benen, dus ik ben superblij met deze producten – ze komen als geroepen. Ik ben ook zo statisch gelijk, haha!

De Vanille Pumpkin Hand Cream is zelfs 100% vegan. De creme trekt goed in maar de geur blijft lekker lang hangen. Hij is verrijkt met Community Trade-sheaboter uit Ghana.

Wat deze lijn zo onweerstaanbaar maakt, is voor mij de geur van vanille in combinatie met pompoen. Een bezoek aan de website van TBS leert me dat het geroosterde pompoenpitten zijn, samen met warme tonen van tonkaboon, hazelnoot en ahornsiroop.

De douchegel is zeeploos, wat helemaal top is voor mijn gevoelige droge winterhuidje. De gel heeft een zachte, crème-achtige textuur en net zoals bij de andere producten kan je er een ruime hoeveelheid vanille uit Madagaskar in vinden.

Prijzen

Body Butter: € 16,00 (200 ml)

Handcrème: € 5,50 (30 ml)

Douchegel: € 7,00 (250 ml)

Deze heerlijk geurende lijn komt ook op de al gedeelde eerste plek van mijn favo The Body Shop geuren, naast de vanille/kaneel butter en de amandelmelk yogurt. Ik vind het zo fijn dat elk product zo lekker bij z’n eigen seizoen past. Fris en fruitig voor de zomer, en zwaar en diep voedend voor het najaar. Ik raad je aan om eens te gaan ruiken in de winkel, ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Deze producten heb ik gekregen. Voor meer informatie, lees mijn disclaimer.