Niks zo lekker als een regenachtige zaterdag om blogs te lezen, am I right? Volgens mij is vandaag de koudste dag van de week! Staat je pot thee al klaar? De herfst is nu echt aangekomen (klinkt echt als Sinterklaas dit) en hoewel het vorige week nog gewoon WARM was, kan ik nu m’n nieuwe sweaters aan zonder natte oksels te krijgen. Ik had gister zelfs koude enkels op de fiets, in m’n nieuwe mooie donkerblauwe paperbag broek – blijkbaar geen fiets materiaal. Brrr!

Shoeparty met Nelson Schoenen

Belangrijk in de winter is voor mij altijd een goed paar schoenen. De gevallen bladeren maken de wegen glad, en miezer, sneeuw en ijzel zorgen ervoor dat je soms glibberend over de weg manoeuvreert. Ik ben al niet de handigste thuis, dus ik vind het wel fijn om letterlijk stevig in m’n schoenen te staan. Ik mocht bij Nelson Schoenen een mooi paar schoenen uitzoeken dus YAY!
Nelson Schoenen heeft een schitterend aanbod van merken. Ik koos voor deze hoge boots met een bontje aan de binnenkant omdat ik altijd koude voeten heb :). Ze zijn van Tamaris en je kan ze op 2 manieren dragen: omgeslagen en hoog, voor wat extra warmte!

Nelson
Nelson

Tof zijn ze he? Je hoeft ze ook totaal niet in te lopen en ze voelen ook niet grof, wat vaak wel het geval is met laarzen.

Laatst fotografeerde ik een mooie outfit van Lesley en zij had echt te gekke chelseaboots uitgekozen bij Nelson, van zwart leer en met een panterprintje op de achterkant. Stiekem was ik wel een beetje jaloers dat ik die keuze niet had gemaakt, maar ja.. ๐Ÿ˜‰ te laaaatt!!

De rest van de outfit is volledig Primark. Het rokje is van een zachte, ietwat fluffy stof en heeft een subtiel panterprintje. De trui is zo’n ultieme zachte basic van Primark voor maar 7 euro. Zeker geen slow fashion qua prijs en werkwijze van dit bedrijf, maar dit zijn van die items die je zo vaak draagt dat de cost per wear uiteindelijk heel laag is. Oh en ik loog een beetje: de legging is namelijk van H&M. ๐Ÿ˜‰

Wat zijn jouw go-to schoenen in het natte glibberige najaar?