Long time no gekke feitjes gedeeld! Onder het genot van een nieuwe outfit van Ulla Popken geef ik jullie een fijn, beetje gek inkijkje in mijn rare shizzlefizzle. We hebben allemaal wel zo onze eigenaardigheden en ik vind het ook altijd erg leuk om ze van anderen te lezen. Dan voel je je toch minder raar πŸ˜‰ Dus hou je vast want it’s gonna be a raar ritje.

Ik heb een hekel aan lichtjes in de kamer wanneer ik ga slapen. Nee, niet het grote licht en ook niet de nachtlampjes – nein nein, ik bedoel de lampjes van de KPN box bijvoorbeeld, of van de elektrische tandenborstel die staat op te laden in de (en suite) badkamer. Ik bedek die lampjes, ik draai de tandenborstel om (of sommeer mijn lief om hem overdag om te draaien, pls don’t bother me met je lampjes) en ik draai ‘s nachts ook m’n telefoon op z’n kop zodat ik geen last heb van oplichtende schermpjes. COMPLETE DARKNESS PLEASE.

Ulla Popken

2. Ik Facetime liever dan dat ik bel. Ik vind het fijn om gezichten en hun uitdrukkingen te zien. In telefoongesprekken vallen vaak van die stiltes (ligt dat aan mij of heeft iedereen dat?) en dan ga je beiden praten en praat je door elkaar heen en awkward. Behalve met m’n vriend trouwens, daar hoef ik niet mee te Facetimen. Bellen is altijd voldoende en in die gesprekken gaat het nooit raar.

3. Ik kan enorm uitkijken naar een weekend niks doen maar als het dan eenmaal zo ver is, verveel ik me dood en voelt het als verspilde vrije tijd. Ik kan me niet meer voorstellen dat ik vroeger hele weekenden op de bank lag, onder een kleedje, MTV kijkend met de gordijnen dicht. Soms mis ik dat wel. Maar ik vind het daarentegen ook zo fijn om lekker met mensen te gezelligen (werkwoord van het jaar), lekker buiten te zijn of nuttig bezig te zijn voor de blog. Tegenstrijdig much?

4. Ik heb 1 hele rare tick waarbij ik m’n neus dichtknijp en slik zodat m’n oren dichter gaan zitten. Ik weet niet waarom ik het doe en ik doe het echt al zolang ik het me kan herinneren maar het is gewoon raar. Zoals ticks meestal zijn.

5. Sinds we geen schoonmaakster meer hebben ben ik opeens heel opruimerig, weggooierig en schoonmakerig. Dit was ik voorheen echt nooit. Ik raakte geen stofzuiger aan in de 2 weken dat ze niet kwam. Ik heb al 2 vuilniszakken met kleding naar zo’n bak gebracht (wat het niet waard was om te verkopen) en ik ruim dingen achter m’n kont op in plaats van ze te laten liggen. Ik weet niet wat er in me is gevaren, maar ik voel me daardoor opeens heel volwassen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Ulla Popken. Ik mag jullie een kortingscode van 10% geven, geldig tot en met eind oktober. Gebruik de code margo10 bij een bestelling vanaf 39,95.

Trui is helaas al uit voorraad maar ik vond deze look-a-like bij Ulla Popken! De jeans heeft een rechte pijp en geen kontzakken waardoor je bilpartij extra goed uitkomt!

6. Ik heb een la vol met shampoos die ik niet meer gebruik omdat m’n hoofd opeens moeilijk ging doen/de shampoo niet trekt. Mijn psoriasis gaat met ups en downs en in de ups koop ik altijd producten vanwege hun geur, hippe uiterlijk of omdat ze volop gepusht worden door influencers. I’m beΓ―nvloedbaar like that. In slechte tijden gebruik ik eigenlijk altijd maar 1 shampoo, maar die heb ik pas gevonden na een lange, lange zoektocht. Vandaar dus die volle la. Weggooien is zonde, dus ik maak er m’n make-up kwasten mee schoon πŸ˜€

7. Ik heb sinds kort uitgevonden dat ik het best (en droomloos) slaap wanneer de slaapkamerdeur zo goed als dicht is. Helemaal dicht is geen optie in verband met een volhardende kat, die trouwens echt niet per se in die ruimte wil zijn maar zodra een deur dicht is moet.hij.open en krabbelt ze net zo lang totdat er iemand (ik zei de gek) hem opendoet. Maar: een kier dus. Rust, blijkbaar. Dromen zijn nu grotendeels verleden tijd en ik slaap niet meer onrustig. YES!

8. Mijn favoriete guilty snack combo is naturel chips met kaas. Dit is mijn kryptonite, mijn valkuil, mijn comfortfood. Niet verder vertellen πŸ˜‰

Vergeet de kortingscode niet! Gebruik de code margo10 bij een bestelling vanaf 39,95.