Selecteer een pagina

Bioré Micellair Reinigingswater met Houtskool

19 oktober 2018

Waarschijnlijk ken je Bioré wel: een hip huidverzorgingsmerk wat zich richt op het grootste huidprobleem, namelijk verstopte poriën. Waar Bioré bekend om staat, zijn de goede zuiverende bestandsdelen waar hun producten mee verrijkt zijn. Met houtskool en bakingsoda (zuiveringssoda) pakken zij verstopte poriën aan. De slogan is niet voor niks “Free Your Pores”!

Hé Schoonheid!

Een nieuw product in de lijn van Bioré Hé Schoonheid! is het Micellair Reinigingswater met houtskool. In het verleden heb ik ook al eens een micellair water gebruikt en ik was gewend om het te gebruiken na het verwijderen van mijn make-up met een doekje. Een doekje alleen is namelijk niet genoeg, je verwijdert wel make-up maar je smeert het ook weer een beetje uit. Na-reinigen met een tonic of een micellair water vind ik zeker wel een must.

Tot voor kort gebruikte ik een reinigende gel tonic, maar deze liet een laagje achter op m’n gezicht. Ik vind dat niet prettig dus ik spoelde altijd nog m’n gezicht na. Met de Bioré Micellair Reinigingswater met Houtskool hoeft dit niet.

De variant met houtskool is geschikt voor de normale tot vette huid. Perfect voor m’n glimmende t-zone 🙂 Ja, soms voel ik me nog net een puber! De variant met baking soda is geschikt voor de gemengde huid. Beide varianten reinigen de porien diep, en de houtskool neemt ook nog eens overtollig vet op.

Is het reinigingswater zwart? Gek genoeg is het niet pikzwart, maar heeft het wel een donkerder kleurtje. Je ziet een lichte verkleuring van je watje als je het erop spuit.

Bioré micellair reinigingswater

Bioré Micellair Reinigingswater met Houtskool

Bioré noemt dit reinigingswater een alles-in-1 oplossing en dat is het ook! Het verwijdert je make-up, reinigt vet en vuil uit je poriën en verfrist de huid. Ik vind een zo’n watje met de laatste restjes vuiligheid altijd heel bevredigend 😉 zo weet je zeker dat je met een 100% schone huid naar bed gaat. Zo kan je gezicht weer goed herstellen en kan het weer een nieuwe dag make-up aan haha!

Je hoeft niet hard te wrijven om je oogmake-up te kunnen verwijderen: je kan een watje even op je gesloten ogen leggen en zo wordt je make-up zacht. Vervolgens kan je het zo wegvegen zonder te boenen. Zelfs de heftigste make-up belooft Bioré te verwijderen.

Bioré Micellair Reinigingswater met Houtskool is verkrijgbaar bij de drogist (o.a. Etos en Kruidvat) voor 8,99.

Lees ook: XS REVIEW | Bioré neusstrips met houtskool

Dit product heb ik gekregen, lees mijn disclaimer.

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...