Ik denk niet dat ik iemand nog ga verrassen met dit jurkje, maar aangezien hij het zo goed deed op de gram moet hij natuurlijk ook wel even op de blog geplaatst worden. Een week of 3 geleden kocht ik dit jurkje, totaal ongepland, omdat ik een 1,5 uur moest wachten tot ik bij de kapper terecht kon. Ik doodde de tijd met een windowshopping sessie, die uitmondde in een flinke pashokjessessie en uiteindelijk in deze aankoop.

Monki jurkje

Ik heb een haat/liefde relatie met Monki. Ik vind de stukken die er hangen vaak superleuk, maar als ik het aantrek is het het vaak net niet. Ook deze shopsessie ging ik met een berg kleren het pashokje in en hoewel sommige dingen heerlijk zaten, leek ik net een actrice uit de jaren 80. Een heerlijke zachte velours roze broek leek me een supermooi item, maar not for me. En zo was het met veel meer kleding. Maar af en toe scoor ik een topper, zo ook dit jurkje!

Monki jurkje

Eigenlijk paste ik eerst een bloesje met deze print. Ik plaatste hem op Instastories en ik kreeg een hoop enthousiaste reacties op het bloesje. Toen ik alles terug hing besloot ik alleen deze te nemen. MAAR TOEN ZAG IK HET JURKJE! Het enige jurkje met deze print! Het was een maat M en ik weet dat de Monki-maten vaak groot vallen, dus ik gokte het erop en ging met een opgewonden gevoel naar de kassa. Ik voelde me echt alsof ik een juweeltje had gekocht!

Ik vertrok erna naar Shabu To Go voor een bescheiden bergje sushi en een verblijf in de Rob Peetom. Ik wilde hier eigenlijk een toner om m’n kleur op te frissen maar na uitgebreid overleg met Rowena besloten we toch een kwart highlight te zetten. En erna was ik BLIJ! M’n haarkleur is enorm opgelicht en ik kwam helemaal happy thuis. Ik checkte de weer app en zag dat ik nog een halfuur had voordat de zon onder ging. Op pad met de camera dus want dit jurkje moest METEEN op de gram!

En of ik een juweeltje had. De gram ontplofte die avond. Ik heb nog nooit zoveel likes en comments gekregen op een foto. Ook de 2 foto’s erna in m’n drieluik gooiden hoge ogen. En ik kreeg megaveel foto’s en berichtjes van mensen die ook het Monki jurkje hadden gekocht. Je kan me niet blijer maken met een berichtje dat ik je geïnspireerd heb met iets. Daar doe ik het voor <3

Ik ga lekker op vakantie vandaag, maar de komende weken kan je gewoon blogs verwachten! En een hoop reisfoto’s op de feed natuurlijk 🙂 het drieluikje gaat ook even op vakantie, haha!

Shop je ook wel eens bij de Monki?