OUTFIT | Getting warm & cosy

Ik denk dat dit al de miljoenste keer is dat ik dit verkondig op m’n blog, maar wat hou ik toch van de herfst! Vroeger donker, kaarsjes aan, schemerlampje aan en kleedje erbij. Maar het allerleukste is natuurlijk wel de mode die mee verandert met het seizoen. Warme kleuren, nieuwe trendy prints – heerlijk om dit soort fijne items toe te voegen aan je wintergarderobe.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Ulla Popken.

Outfit van Ulla Popken

Ondanks dat m’n vriend het een berentrui noemt, is dit nu al m’n favo trui van het seizoen. Deze superzachte trui van fluweelzacht chenille breisel. De trui heeft een ronde hals en komt met een losse col, die eraan geknoopt kan worden. De trui heeft lange mouwen en geribde boordjes. Hij valt lekker lang, wat je tegenwoordig niet heel vaak ziet 🙂 EN ZO ZACHT! Ik weet niet wat ik mee maak. Ik denk dat ik heel m’n garderobe in deze stof wil. En m’n beddengoed. En m’n handdoeken.

De mooie, sjieke zwarte jas in een A-Lijn model is volledig gevoerd en daardoor heerlijk warm. Met een zwarte jas in je garderobe zit je altijd goed – je kan eindeloos combineren met gekleurde sjaals, leuke printjes en allerlei soorten materialen handschoenen en hoofddeksels. Denk leren handschoentjes met een vilten hoed: I’m here for it!

ulla popken

De jeans is aan de bovenkant strak en aan de onderkant loopt hij rechtuit: niet helemaal mijn favoriete model maar hier valt nog wel wat aan te doen. Hij heeft geen kontzakken waardoor je billen heel mooi uitkomen! De tailleband is elastisch maar ik draag een maatje 44 en hij is nog net iets te strak voor mij. Ik denk dat 46 te groot is maar een maat 45 zou mooi zijn 😉 Bestaat dat al? Haha!

Met deze outfit is het begin van mijn wintergarderobe gemaakt en de toon van de kleuren is gezet 😉

De schoentjes zijn van Primark handschoentjes H&M en de baret is van Stradivarius via Asos. De rest van de outfit is van Ulla Popken en vergeet de code ‘margo10’ niet om te shoppen met korting!

Zag je m’n andere outfits van Ulla Popken al?

OUTFIT | 3 tips om je beter in je lijf te voelen

OUTFIT | Ready for the next season

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *