Het nieuwe seizoen staat altijd garant voor het uitruimen van de kledingkast. Ik verkocht al een paar items via Instagram en vulde ook 2 vuilniszakken met dingen die dat doel niet meer waard waren 🙂 Ondertussen ben ik alweer lekker een wintergarderobe aan het samenstellen en ik deel vandaag een aantal favorieten van wehkamp met je! Ik shop hier met enige regelmaat (te grote regelmaat, ok). Wehkamp is voor mij wat Asos voor een hoop Engelse bloggers is. Mijn go-to shop, morgen in huis, supergroot aanbod en gratis retourneren.

Let op: dit artikel bevat affiliate links. Hierdoor verdien ik een klein beetje commissie wanneer jij via deze links iets koopt. Dit hoeft niet eens kleding te zijn. Bedankt alvast!

Statement jas & panterprint sjaal

Ik Spanje paste ik een gele jas. Ik heb echt heel lang staan twijfelen of ik deze nou wilde meenemen of niet. We konden nog een extra handbagage koffer inchecken en een winterjas voor 40 euro is geen geld, dus twijfel alom. Maar uiteindelijk vond ik hem toch te strak bij m’n borsten en die gaan de komende jaren nog niet krimpen. Dus nee, ik liet hem daar. Maar ik kon hem niet uit m’n hoofd krijgen! Gelukkig vond ik een andere gele jas van Only en ik zag in diverse winkels felgekleurde jassen in het groen, blauw, paars etc. Signaleer ik hier een trend? Volgens mij wel!

Vorig jaar shopte ik al bij Pieces een zachte panterprint sjaal. Deze kan bij iedere jas lekker matchen, en laat panterprint nou echt een najaarstrend zijn in 2018. Deze sjaal is ook van Pieces toevallig, maar niet dezelfde die ik heb.

Rood is ook altijd echt een goede najaarskleur. Deze laarsjes zijn van Violeta by Mango en zijn van echt leer!

Ruitjes & gedurfde prints

Ook altijd een fijne trend: de ruit! Elk najaar zie je hem wel in verschillende varianten terugkomen. De blazers met de dunne ruit van vorig jaar zie je dit jaar ook nog wel veel, maar ik zag deze zelfde ruit ook alweer in lange jassen langskomen. Een erg toffe najaarstrend! En uiteraard leggings en broeken met een grove of fijne ruit: I love it. Deze is van MS Mode maar ik heb hem al bij meerdere merken langs zien komen. Hij hangt nog niet in m’n kast maar staat zeker op de wishlist.

Zei iemand panterprint? JAAA! Het is erg dat er 2 panterprint items in deze post zitten, maar ik heb altijd al een zwak gehad voor dit printje. Sowieso zie je weer lekker veel gedurfde prints in de najaarscollectie, dus je kan er alle kanten mee op. Is panter niet jouw ding? Dan vind je vast wel een toffe bloemenprint of een kek grafisch printje.

Binnenkort komen er weer heerlijke herfstige outfits aan met een aantal van deze trends erin 😀 Ik kan niet wachten!

Wat is jouw favoriete najaarstrend?